Acai Berry - în cazul în care să cumpere, cum funcționează? Verificați, comentarii
PutereȘtiri

Acai Berry – în cazul în care să cumpere, cum funcționează? Verificați, comentarii

Acai Berry Atributele

Nume
botanică:

Euterpe oleracea EM>

Similar cu o încrucișare între un strugure și afine, Acai (ah pronunțat-suspin-ee) boabe este o drupă mică, roșu-purpuriu constând dintr-un grup de semințe, cu doar aproximativ 15 la suta sau cam asa este comestibil, recoltate de la, palmieri înalți și subțiri găsite în jurul bazinului râului Amazon din America de Sud. Aceste fructe de padure sunt, de asemenea, destul de perisabile, dar au atributele nutriționale semnificative atunci când consumate proaspete.

Utilizări tradiționale pentru fructe acai a inclus un tratament pentru diaree, infecții parazitare, hemoragii si ulcere. Ca aliment, pulpă acai în tribale centura Amazon este adesea amestecat cu amidon maniocul rădăcină de legume consumate ca terci.

Gustul este adesea descrisă ca o reminiscență de fructe de pădure și ciocolată. Se afla în supermarket-uri mari și magazine alimentare de sănătate în întreaga lume, de obicei, ca un suc sau un ceai, mai degrabă decât în ​​stare proaspătă, pur și simplu pentru a le din Amazon cu nutrienți încă intacte este un proces complicat.

Alte utilizări pentru acai boabe includ colorant naturale produse alimentare, cosmetice, anti-îmbătrânire creme, șampoane și balsamuri, precum și în suplimentele alimentare. Produsele scumpe pe bază de acai au fost pe scară largă exagerat ca având un potențial semnificativ de pierdere în greutate, dar cu privire la acest scor, științific vorbind, juriul e încă. De fapt, Comisia Federală pentru Comerț a anunțat la începutul anului 2012 că a cerut instanțelor federale să suspende temporar activitatea de site-uri de marketing produse acai boabe pierdere în greutate.

Sănătate Beneficii Acai Berry

Lista Această mică boabă de atribute include un nivel ridicat de activitate antioxidante similar cu afine, dar mai mult decât ceea ce a fost găsit în afine și căpșuni. . Oxygen Radical Absorbanta Capacitate (ORAC) Valori de măsurare a puterii antioxidante a pulpă de fructe acai / pulbere de piele relatărilor au cea mai mare valoare ORAC între fructe și legume, sau de 10 ori mai mulți antioxidanți decât strugurii roșii

Acai boabe sunt scăzut de zahăr, dar conține cantități excelente de calciu, fibre si vitamina A. Acestea conțin, de asemenea, compuși antocianine, cum ar fi resveratrol și cianurare și acidul ferulic, care nu numai da fructe si legume culoarea lor distincte, dar, de asemenea, echipa cu flavonoide pentru a apara organismul impotriva radicalilor liberi daunatori. De fapt, Acai Berry contin 10 la 30 de ori mai multă putere decât antociani vin roșu. Acizii grași benefice, cum ar fi acidul oleic, unul dintre aceleași uleiuri găsite în ulei de măsline, este un alt punct forte și niveluri sănătoase de fibre dietetice menține sistemul funcționează fără probleme.

Proprietățile conținut inAcai Berry poate ajuta la prevenirea problemelor de sănătate, cum ar fi artrita, inflamatie, obezitatea, disfuncția erectilă,

boli neurologice și alergii. Studiile de laborator le-au dovedit a avea efecte pozitive asupra boli asociate cu stresul oxidativ, boli de inima si cancer.

Acai boabe ar trebui să fie consumate cu moderație, deoarece acestea încă mai conțin zahăr, chiar dacă în niveluri mai mici decât alte fructe. Amintiți-vă, fructoza poate fi dăunătoare pentru sănătatea dumneavoastră în cantități excesive.

Acai nutritionale

Portie: 3.5 uncii (100 grame) Amt. Per
Servirea% zilnic

* procentele zilnice sunt bazate pe o dieta de 2.000 de calorii. Valorile tale zilnice pot fi mai mari sau mai mici în funcție de nevoile calorice.

Studii Efectuat pe Acai Berry

Un studiu publicat la jumătatea anului 2011 a raportat că acai boabe nu numai ca ofera beneficii potentiale de sanatate datorita capacitatilor sale antioxidante purjați, dar, de asemenea, suprima activitatea biologică, care ar degrada integrity.1 celular

Research publicat în septembrie 2012 a raportat efectele acai berry asupra celulozei induse chimic cancerul de vezică urothelial la șoareci, iar incidența și multiplicitatea carcinom cu celule de tranziție (TCC). După 10 săptămâni de tratament, tratamentul celulozei acai boabe a fost gasit pentru a reduce incidența TCC, multiplicitatea, si proliferarea celulelor tumorale, precum si a reduce semnificativ deteriorarea ADN-ului. Autorii studiului au raportat ca pozitiv Acai Berry tratament pastă a fost, probabil, din cauza antioxidant fructului abilities.2

Scopul unui alt studiu a fost de a evalua modul in care pulpa de fruct acai afectat riscurile contrå. Aceasta a implicat 10 adulti supraponderali care au primit 100 de grame de pastă de acai două ori pe zi timp de o lună. Inainte de studiu, fiecare subiect a glucozei din sânge, scăderea tensiunii arteriale, colesterolului, trigliceridelor și alte biomarkeri au fost măsurate.

La sfarsitul studiului de 30 de zile, cercetatorii au descoperit reduceri ale glicemiei à jeun, nivelurile de insulină și a colesterolului total; Cu toate acestea, nu a existat nici un efect asupra tensiunii arteriale. Oamenii de știință a concluzionat că pulpa de fructe acai a redus nivelurile de markeri de boli metabolice selectate la subiecții supraponderali, care indica faptul ca studii suplimentare, inclusiv cele privind bolile cardiace și / sau diabet de tip 2, sunt warranted.3

Acai Berry Rețete sănătoase: afine Acai smoothie

Ingrediente:

✓ 1 ½ cani de lapte de migdale neindulcit

✓ 1½ banane

✓ afine congelate 1 cana

✓ căpșuni congelate 1 cana

✓ 1 acai congelate periuță pachet SAU suc acai 1 pahar

✓ ¾ la 1 cana de gheata

Proceduri:

Aceasta reteta foloseste fruct acai la prospețimea mai este disponibil, de vârf, sans adăugat zahăr. Puneti toate ingredientele intr-un blender, proces, și bucurați-vă! Aceasta reteta servește două. (Notă:. Dacă utilizați sucul, se taie laptele de migdale până la ½ cana)

AcaiBerry Fun Fapte

Acai, un discontinue dietetice pentru persoanele din regiunile cu păduri tropicale amazoniene, a fost recoltat în același mod de secole. Palmierii 60- la 80-picior sunt scalate de către lucrători care taie ramurile, apoi glisați înapoi în jos trunchiuri netede, subțiri la sol.

BecauseAcai Berry sunt atât de mici în zahăr și acid, care protejează majoritatea fructelor, acestea trebuie să fie culese, prelucrate, flash-pasteurizate și congelate rapid înainte de a fi transportate în afara Amazon. Dacă este lăsat neprelucrate, fructele se vor oxida, rândul său, maro, și pierde nutrienti sale benefice.

Rezumatul AcaiBerry

Până acum un deceniu sau cam asa ceva, Acai Berry au fost nemaiauzit de nimeni în afara regiunilor amazoniene. Peste noapte (datorită internetului), au devenit noul Superfood promițătoare capacități uimitoare pierdere în greutate. Dar apoi, rapoartele au început turnarea îndoieli serioase cu privire la aceste pretenții, în special datorită apariției de numeroase (și costisitoare) Acai bazate pe fructe de pădure suplimente de dieta inundații pe internet.

Din cauza atât de multe rapoarte contradictorii, universitare și studii clinice au fost instigat pentru a ajunge la partea de jos a controverse cu privire la ceea ce acest mic din America de Sud Berry oferă de fapt nutritiv. Rezultatul este că, la fel ca aproape toate celelalte produse alimentare pe bază de plante, Acai Berry, de asemenea, contin multi compusi benefice, cum ar fi antioxidanți puternici, fibre, grăsimi mononesaturate, calciu, fibre, vitamina A și antocianine, clinic dovedit a fi benefice pentru sănătate.

Ludovic

Lara Cucu Fox este un adolescent de 18 ani care se bucură de pictură, cărți de colorat pentru adulți și furat bomboane de la copii. El este prietenos și bun, dar poate fi și foarte violent și puțin plictisitor. Este român. El este în prezent la școală. Din punct de vedere fizic, Lara este în formă bună. Este foarte scurt cu piele palidă, păr negru și ochi căprui. A crescut într-un cartier din clasa de mijloc. El a fost crescut de mama sa, tatăl său a plecat atunci când era tânăr. Lara merge la Școala de la Springfield, unde subiecții preferați sunt P.E., biologia și știința sportivă. Îi iubește pe profesoara d-na Scott, dar îl urăște pe domnul King, ale cărui interese includ vorbind într-o voce foarte enervantă. El este în prezent într-o relație cu Anna Rhonda Hamilton. Anna este cu 13 ani mai în vârstă decât el și lucrează ca electrician. Cel mai bun prieten al lui Lara este un adolescent numit Alexis Williams. Ei au o prietenie foarte incendiară. De asemenea, el se blochează cu Kristen Rowe și Brooke Donnelly. Se bucură să citească împreună.

S-ar putea să-ți placă și...