Bentolit băutură pentru pierderea în greutate - în cazul în care pentru a cumpăra mai ieftin, cum funcționează?
Sănătate și Tu

Bentolit băutură pentru pierderea în greutate – în cazul în care pentru a cumpăra mai ieftin, cum funcționează?

Am deja scris despre ce Bentolit de lut, descrise caracteristicile sale și modul în care este utilizat. Bentolit este de diferite tipuri în funcție de predominanța elementelor chimice, de exemplu, Bentolit de sodiu, calciu, potasiu și aluminiu. Deși aluminiul este prezent în aproape orice Bentolit.

Noțiunea de Bentolit poate fi considerată a fi la tracțiune, deoarece această pulbere de lumină numită Bentolit de argilă, montmorillonit, argilă etc. În compoziția sa este considerată impură argilă, hydroalumination, care se umflă rapid atunci când interacționează cu fluide.

montmorillonit Termenul este derivat din numele orașului mic de Montmorillon

(Franța). Aceasta argila a fost descoperit aici în

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

1847.

Se crede că Bentolit provine din cenușă vulcanică.

Din vechime de ori natură umană are lut folosit atât local cât și în interiorul. Cu toate acestea, ea într-adevăr a avut un impact pozitiv asupra sănătății și tratamentul anumitor boli.

Oamenii de știință spun că cererile de date medicale primul înregistrate oficial de argilă se referă la 2500 î.Hr. Deși în prezent există mai multe articole științifice care discuta despre utilizările utile de lut și eficacitatea acestuia pentru organism.

Ce este o lumină Bentolit?

Bentolit diferă între producători, în funcție de domeniul său. Are un pic caracteristici diferite, care este determinat de conținutul de substanțe chimice, în principal, de sodiu sau de calciu.

Conținutul ridicat de calciu dă o culoare mai deschisă și o înaltă sodiu mărește proprietățile absorbante.

Toate tipurile de Bentolit conțin cantități mari de două componente cheie: EM>

 • 50 până la 60% dioxid de siliciu (SiO2);
 • De la 17% până la 20% oxid de aluminiu (Al2O3).

Acestea sunt valori medii aproximative. Silica gel și oxid de aluminiu sunt legați împreună cu hidrogen și oxigen, cu rezultatul că există straturi microscopice cristaline (cristale de montmorillonit).

Space format între fiecare strat este capabil să se extindă și să absoarbă lichid.

Aluminiul din Bentolit este complet sigur. Nu este aluminiu pur, utilizat la fabricarea de articole de uz casnic.

oxid

aluminiu are un

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

negativ (ionic) sarcină electrică, care se conecteaza strâns cu alte minerale. De aceea, cristalele care conțin aluminiu, nu sunt absorbite în organism.

Restul de 20% din compoziția Bentolit include iod, aur, mangan, molibden, paladiu, platină, seleniu, argint, zinc și zeci de oligoelemente, fiecare dintre care are o foarte mică, mai puțin de 1%.

Cele mai mari doze sunt calciu, sodiu, magneziu și potasiu. Fiecare dintre ele poate fi de până la 3% din greutatea totală. În funcție de care element este mai comun, astfel încât Bentolit și numit.

Light Bentolit este versatil, deoarece acesta poate fi folosit nu numai la exterior, ci și în interiorul pentru detoxifierea organismului.

Mecanismul de acțiune al Bentolit

Desigur, noi înțelegem că orice masca cu argila Bentolit absoarbe murdăria și alte substanțe nocive de pe suprafața pielii și a părului.

Dar, atunci când este vorba de posibilitățile de detoxifiere datorită calciu comestibile Bentolit, mecanismul de acțiune este ușor diferită.

Este dovedit faptul că Bentolit de molecule active, cu o puternică încărcătură negativă și suprafață mare. Ele acționează ca un magnet si se ataseaza de molecule incarcate pozitiv in organism, inclusiv unele toxine.

Deoarece moleculele de argila sunt prea mari pentru a trece prin peretele intestinal, orice metale grele sau alte toxine nu sunt absorbite în organism. Ei trec prin sistemul digestiv, legat împreună cu moleculele de argilă.

Aplicarea Bentolit

Materiale de argilă sunt considerate a fi de vindecare, deoarece cele mai vechi timpuri. Bentolit are de asemenea o gamă largă de acțiuni pe diferite părți ale corpului.

Relativ la caracteristicile fizice, este un absorbant filosilicat aluminiu argilă.

Când se amestecă cu apă formează o pastă. Este în afara utilizat ca agent de curățare pentru

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

păr și piele, și în interior. Există o vastă literatură care arată lumina de siguranță Bentolit la utilizarea perorală.

1) Detoxifierea aflatoxinelor

Light Bentolit este excelent pentru detoxifiere. Se absoarbe toxinele incarcate negativ, cum ar fi aflatoxinele. Aceste substante chimice sunt toxice pentru oameni și animale. În primul rând, ele afectează ficatul.

T-2 este trichothecene micotoxine, care este un produs natural de-al ciupercii de mucegai Fusarium.

Este cunoscut faptul că la șobolanii care au luat Bentolit timp de 2 săptămâni, până când toxicitatea T-2, au existat creșteri semnificative ale excreția fecală a toxinei și scăderea din mușchi care direct indică efectul vindecător al luminii de Bentolit.

In 1989, oamenii de știință au demonstrat că Bentolit poate reduce conținutul de aflatoxine în apă până la 66% din concentrația inițială. Deci, Bentolit lut este capabil să adsorbi aceste substanțe toxice.

In acest moment a fost deja multe studii pe animale și este cunoscut faptul că, atunci când infectate cu aflatoxine lumina Bentolit restabilește parțial funcția ficatului, nu afectează metabolismul mineral și îmbunătățește funcția de reproducere.

Bentolit se poate lega direct la aflatoxine adăugarea produselor alimentare, eliminând astfel toxicitatea lor și reducând biodisponibilitatea lor.

Siguranța

dietetice Bentolit dovedite în diferite studii și la om. În plus, aceasta nu afectează concentrația de vitamine importante și nutrienți în serul sanguin.

Acesta este adesea folosit de oameni ca un supliment alimentar pentru prevenirea și tratamentul aflatoxine toxicitate.

2) Intoxicație metalice

Unele metale toxice în anumite forme și doze periculoase pentru sănătate și viață. Este cunoscut faptul că intoxicație cu plumb este o condiție periculoasă pentru om și la alte vertebrate cauzate de nivelurile crescute de plumb in organism.

Plumb intervine cu diferite procese ale organismului. Este toxic pentru multe organe și țesuturi, inclusiv inima, oase, intestine, rinichi, sistemul de reproducere și nervos.

De exemplu, oamenii de știință au adăugat la porcii hrăni montmorillonit aditiv timp de 100 de zile, ducând la scăderea concentrațiilor de plumb în sânge, creier, ficat, oase, rinichi și chiar părul.

Light Bentolit reduce biodisponibilitatea cuprului și cadmiu. Acesta din urmă este un metal extrem de toxic frecvent întâlnite în locurile de muncă industriale.

Expunerea la cadmiu cauzează stresul oxidativ în organism, în timp ce montmorillonit, este introdus in dieta, nega daunelor aduse oxidativ în ficat și rinichi. Prin urmare, lumina Bentolit poate fi considerat un supliment alimentar sigur pentru otrăvirea metalelor.

3) Detoxifierea pesticidelor

Bentolit previne pesticide și erbicide. Dintre toate pesticidele organoclorurate sunt printre cei mai poluanți organici persistenți.

Ei sunt foarte toxice și biologic durabil. Dar cea mai caracteristică negativă este tendința de a se acumula în organism.

Bentolit este capabil să absoarbă pesticide datorită naturii sale cationic. Este bine pentru endrinului și chiar paraquatului.

paraquat este un erbicid foarte toxic pentru mamifere, inclusiv oameni. După primirea eronată a paraquatului în doze mari poate să apară insuficiență hepatică, cardiacă sau renală, până la moarte.

In doze mai mici, apar probleme respiratorii, disfuncție renală, rareori icter sau necroză a glandelor suprarenale.

În caz de otrăvire cu pesticide, este recomandabil să se efectueze lavajul gastric cu o soluție de Bentolit, care ca adsorbant va reduce efectele toxinelor asupra organismului.

4) Tratamentul bolilor tractului gastro-intestinal

Flora intestinului există o interacțiune complexă de microorganisme. Aceste bacterii sunt utile: ele fibre de ferment în acizi grași cu lanț scurt, vitamina B și sintetiza K, și afectează, de asemenea, metabolismul acizilor biliari, steroli și xenobiotice

.

Deși lumina Bentolit poate absorbi materiale organice și anorganice în tractul gastrointestinal, aceasta nu afectează metabolismul mineral și absorbția substanțelor.

Utilizarea Bentolit interior pentru cel puțin 1 luna crește multiplicarea microflorei drojdie ale colonului. Pe parcursul activității crescute a florei intestinale Bentolit ajută, de asemenea, absorbția nutrienților.

O tulburare destul de comună a intestinului este sindromul de colon iritabil. Aceasta poate provoca balonare, diaree sau constipație. Bentolit nu se poate elimina durerea sau senzatia de disconfort, dar îmbunătățește integritatea mucoasei intestinale. [Sursa]

5) Pierderea în greutate

Există o teorie care Bentolit promovează pierderea in greutate. Știți deja că se leagă cu metale grele și alte substanțe chimice și le pot dovedi. Dar mai e ceva.

La un sobolani studiu s-au dat hrană cu conținut ridicat de grăsimi, și Bentolit. În rezultat, sa constatat că cristalele de montmorillonit au proprietăți de ungere. Mai multa grasime a trecut prin tractul digestiv al șobolanilor, cu atât mai mult nu sunt absorbite.

Putem spune cu siguranță că montmorillonit este capabil de a preveni obezitatea și bolile asociate cauzate de un conținut ridicat de grăsimi din dieta.

6) Piele și păr

La utilizarea externă a Bentolit a fost scris destul de mult. Timp de multe secole este folosit sub formă de măști pe partea exterioară a pielii din diferite probleme.

Cu crema hidratanta, este utilizat in dermatita de contact alergică. Acesta poate acționa ca o barieră în transferul substanțelor organofosforice toxice prin piele, ceea ce indică în mod direct efectul său protector.

Unii producători de ecrane solare lumina adăuga Bentolit pentru produsele lor. În acest caz, se îmbunătățește rezistența la apă și accelerează absorbția cremei.

In plus, o protecție solară care conține o anumită proporție de Bentolit argilă este mai eficientă în comparație chiar cu cremele cea mai mare concentrație de filtre de protecție solară.

Bentolit ajută la răni ale pielii și ulcere să se vindece mai repede. În unele țări, acesta a fost mult timp folosit ca demachiant și de îngrijire a părului. Se absoarbe grăsimile și, prin urmare, este folosit ca un sampon uscat.

7) Acnee

Aceasta este cea mai frecventa boala de piele la adolescenți și chiar și la adulți. Acnee oamenii folosesc adesea argila, deoarece poate absorbi excesul de sebum, toxinele și murdăria de pe suprafața pielii.

Deși eficacitatea Bentolit argilă pentru acnee nu este încă dovedită, ea continuă să-l folosească, deoarece se usuca repede si bine pielea si usor exfoliază stratul superior.

Pe lângă numeroasele utilizări ale Bentolit una dintre cele mai promițătoare în cosmeticelor. Dispersia luminii joaca un rol vital în efecte cosmetice. Oamenii de știință au observat transport ușor difuziv și oscilantă în coloizi apoase ale Bentolit.

Proprietățile optice ale Bentolit argilei pot fi utile pentru aplicarea ei în creme și alte produse cosmetice.

8) Activitatea Antibacterian

In prezent a crescut foarte mult numărul de bacterii rezistente la antibiotice. Multe antibiotice sintetice, pur și simplu nu sunt eficiente și oamenii de știință încearcă să găsească noi agenți antibacterieni naturali sau pe bază de plante.

Nu numai Bentolit, ci și alte minerale naturale geologice au proprietati antibacteriene, astfel că în curând ar putea exista noi agenți terapeutici.

Este cunoscut faptul că montmorillonit este eficient împotriva Kalifa și Escherichia coli. Iar atunci când sunt umezite cu apă ucide spectru larg de bacterii.

Proprietățile antibacteriene pot fi rezultatul unor interacțiuni fizice sau chimice ale argilei cu bacterii.

Efecte secundare lumină Bentolit

Aplicarea topică Bentolit nu diferă de nici o argilă.

Aflați mai multe despre Bentolit lut pot fi găsite aici.

Dar cu consumul intern sunt posibile reacții adverse:

 • Durere în abdomen;
 • Constipatia;
 • Greață;
 • Voma;
 • Letargie;
 • Nivelul potasiului scăzut (hipokalemie);
 • Deshidratare;
 • Dureri de cap;
 • Durere în organism;
 • dureri musculare;
 • Rigiditatea articulații;
 • flatulența.

Cum montmorillonit pe piele?

Am scris deja că montmorilonitul conține multe minerale, inclusiv calciu, fier, magneziu, potasiu, mangan, dioxid de siliciu și sodiu. Unicitatea sa constă în structura sa.

Bentolit are o suprafață mare, care constă din particule foarte mici încărcate negativ. Aceste particule sunt ideale pentru tragerea murdărie încărcat pozitiv și toxinelor pe suprafața pielii.

Având în vedere proprietățile electrice ale acestui lut, se crede că are toate avantajele de a avea grijă de piele cu probleme. Datorită mijloacelor de textură moale, cu Bentolit pentru a ajuta impuritățile Se scoate din piele, extinde porii feței și scoate murdăria excesul de sebum.

punct de vedere chimic și structural, Bentolit argilă are o formă plată, cu sarcini negative pe suprafețele plane și sarcinile pozitive pe margini. Prin urmare, sarcina negativa este de multe ori mai puternic decât taxa pozitivă.

Un gram de Bentolit în dispersia completă are o suprafață de aproximativ 800 m2. Cu cat mai mare suprafața argilei, mai multă putere de a colecta particulele si toxine incarcate pozitiv.

Noi toate construite din setul de particule deținute împreună prin legături electrice. forța electrică este ceea ce deține atomi și molecule împreună. Toate legăturile și reacțiile chimice sunt dependente de forțe electrice. Orice organism viu poate fi considerat ca un sistem electric extrem de complex.

Particulele de argilă

coloidal sunt agenți de stimulare și de transformare care se pot introduce și eliberarea energiei la impuls. Acțiunea magnetică naturală transmite această forță a organismului și ajută-l recupereze in timpul bolii.

Utilizarea Bentolit exterior la domiciliu

Light Bentolit și orice altă argilă amestecată cu apă până la consistența de muștar sau smântână (de obicei, 2 părți apă la 1 parte Bentolit).

Aceasta pasta poate fi aplicat la înțepături de albine și de țânțar, tăieturi, cosuri, etc. odata ce se usuca, vei simti ca strange pielea. Acest efect poate continua până când este complet uscat. Apoi argila trebuie să fie eliminați cu o cârpă umedă cald sau încrețitură cu apă caldă.

Dacă doriți să obțineți un efect de răcire și liniștitor, de exemplu, arsuri, zgârieturi și vânătăi, acoperă pasta cu o cârpă umedă sau folie de plastic, astfel încât ea nu a putut usca rapid.

maxim Bentolit poate fi aplicată o dată sau de două ori pe zi. Puteți chiar Park la locul de deteriorare în timpul nopții, dacă se dorește. În ciuda faptului că argila nu se usuce sub o pungă de plastic, unii oameni preferă să-l înlocuiască de două ori pe zi.

Astfel, puteți vindeca rapid arsurile usoare, care dispar literalmente 2 – 3 zile. Alte persoane folosesc Bentolit chiar și sub formă de pulbere pentru copii, spunând că iritatiile si roseata dispar chiar inainte de următoarea schimbare de scutec.

Ludovic

Lara Cucu Fox este un adolescent de 18 ani care se bucură de pictură, cărți de colorat pentru adulți și furat bomboane de la copii. El este prietenos și bun, dar poate fi și foarte violent și puțin plictisitor. Este român. El este în prezent la școală. Din punct de vedere fizic, Lara este în formă bună. Este foarte scurt cu piele palidă, păr negru și ochi căprui. A crescut într-un cartier din clasa de mijloc. El a fost crescut de mama sa, tatăl său a plecat atunci când era tânăr. Lara merge la Școala de la Springfield, unde subiecții preferați sunt P.E., biologia și știința sportivă. Îi iubește pe profesoara d-na Scott, dar îl urăște pe domnul King, ale cărui interese includ vorbind într-o voce foarte enervantă. El este în prezent într-o relație cu Anna Rhonda Hamilton. Anna este cu 13 ani mai în vârstă decât el și lucrează ca electrician. Cel mai bun prieten al lui Lara este un adolescent numit Alexis Williams. Ei au o prietenie foarte incendiară. De asemenea, el se blochează cu Kristen Rowe și Brooke Donnelly. Se bucură să citească împreună.

S-ar putea să-ți placă și...