Black Mask - opinii și preț, site-ul oficial, în cazul în care pentru a cumpăra
Sănătate

Black Mask – opinii și preț, site-ul oficial, în cazul în care pentru a cumpăra

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

mască neagră

pur și simplu a explodat pe Internet, în special Instagram. Navigând feed de fotografii prietenilor, în timpul zilei de cel puțin trei ori mai întâlni publicitate acest supliment minune. Tot mai mulți oameni cer și sunt interesați de acest produs, deci este timpul pentru a efectua evaluări reale ale clientilor pentru a determina dacă să cheltui bani pe populara masca neagra.

Ce este un Negru masca și acțiunea ei promisă

Un instrument, cum ar fi mască neagră, a apărut în 2013. Dar chiar acum a ajuns la apogeul popularității sale. Din ce în ce este meritul de o publicitate hiperactiva oameni celebri. Conturile de stele care au sute de mii de adepți, umplut cu mesaje despre acest instrument. Rezultând au încercat acest nou produs pentru milioane de oameni din întreaga lume, și să fie o minciună să spun că toate le-a criticat tendința, dar și o dovadă a eficienței sale nu este tot.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Se pare ca o mască neagră pe față și în pachetul a fost văzut de mulți. Pachet prezentabil negru (tub sau borcan), culoarea neagră profundă a ambalajului și cel puțin un lichid negru în interior. Lichidul din pungă trebuie aplicat pe fata, se lasă timp de 25 de minute și apoi se ia de pe un singur strat. Ideea pentru aceasta masca va tot conținutul porii și, prin urmare, acnee, luciu gras și cu ea va înceta să apară elemente inflamatorii în locuri porii.

Există și sfaturi cu privire la modul cel mai bine pentru a aplica masca. bloggeri populare recomanda pentru a aplica un strat subțire pentru a masca profund pătruns și apoi grăsime astfel încât este ușor de jucat într-un singur strat. Aceiași bloggeri spun că masca este foarte rapid solidifică și dă efectul de etanșeitate. Judecând după comentarii, multe plâns este doar faptul că masca nu stabilește și este prea curge. O atenție specială este acordată faptului că trebuie să ia un curs de astfel de măști – de la 2 săptămâni la 1 lună. Numai atunci efectul va fi completă.

Producătorii promit folosind o mască pentru a rezolva astfel de probleme:

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

 • scăpa de puncte negre (comedoane);
 • normalizarea sebum;
 • dând feței un aspect proaspăt;
 • scăpa de acnee;
 • restabili textura pielii.

Compoziția măștii negru

Se va începe cu faptul că producătorii de masca neagră nu au certificat de calitate pentru produsele lor, în caz contrar vânzătorii, în primul rând ar fi furnizat. Țara de origine este, de asemenea, pusă la îndoială. Pe site-urile care vând masca, nu există un singur cuvânt despre țara-producător, și a menționat doar cuvântul misterios „producător“. O căutare detaliată pe internet, și numai în rândul clienților comentarii masca, oferă țărilor producătoare din China, Statele Unite ale Americii, Coreea, Brazilia, Europa.

La fabricarea masca negru nu a fost folosită o tehnologie

inovatoare și nici inovații în compoziția sa, nu, cu excepția negru, desigur. Producătorul susține prezența de vitamine și minerale specifice în compoziție, dar analiza componentelor, se poate concluziona că nu există nimic supranatural.

Compoziția măștii Negru:

 • glicerină;
 • propilen glicol;
 • pantenol (provitamina B5);
 • alcool polivinilic;
 • colagen;
 • extract de măsline;
 • extract de grapefruit;
 • extract de bambus.

Această structură simplă implică hidratarea, retentia de hidratare a pielii, vindecarea rănilor, crescând elasticitatea, tonifiere si efect purificator, iar alcoolul polivinilic formează o peliculă omogenă, care este ușor de îndepărtat.

Această linie oficială nu este singurul posibil. Dacă ați comandat o mască neagră, este foarte probabil că va veni și mijloacele cu compoziția:

Mulți cumpărători se plâng că masca cu această linie au primit. Cu toate acestea, ea absolut refuză să se întărească pe față, ceea ce nu este surprinzător, deoarece structura nu poate găzdui prezența oricărui agent de îngroșare. Aceasta masca se poate face la domiciliu, doar adaugă gelatina și se încălzește. Efectul va fi aproximativ la fel, dar de zece ori mai ieftin.

Este surprinzător faptul că masca are un miros diferit. Sau produsul este, în general, inodor sau are un foarte specific aroma. – neutru dezgustător

Opinii despre Negru masca

Pe baza feedback-ului din paginile de oameni care nu sunt celebrități și nu au mii de abonați, astfel încât să nu implice exact în promovarea acestor produse, se poate concluziona că opiniile au fost foarte împărțite. comentarii negative despre același lucru ca un rezultat pozitiv. Dar, din experiența mea pot spune că multe dintre comentarii pozitive arata prea artificiale si generalizate. Conturi în numele cărora a lăsat unul, mai ales fără a fotografia de profil, și cu siguranță nu se poate susține că sunt false sau nu.

Printre principalele plângeri ale măștii pot fi identificate astfel:

 • nu ingheata pe fata mea, care curge;
 • pe ambalaj în descrierea măștile o mulțime de greșeli de ortografie;
 • compoziție, care nu se potrivește cu specificate;
 • elimină punctele negre;
 • este imposibil de a scoate masca de pe fata sau durere în timpul ridicării;
 • piele uscată
 • nu este potrivit pentru pielea sensibilă;
 • vătăma pielea;
 • un tub este suficient pentru o singură dată;
 • are nici un efect;
 • exagerat de costisitoare.

Un procent foarte mare de cumpărători care spun că masca este fie nu funcționează deloc sau efectul este nesemnificativ. În plus, jumătate ea nu a rigidizează și răspândit, care este cauzată de un număr mare de falsuri deja nu un mijloc foarte eficient.

Clienții care se plâng despre procesul de achiziție în sine, și anume, că atunci când comanda le este recomandat să cumpere mai multe pachete. Cu toate acestea, rețineți că consultantul a fost interesat de tipul de piele lor și în funcție de răspunsul, recomandările au fost făcute pe durata cursului utilizarea unei măști negre.

In special care doresc să cumpere un produs care intrigă prețul său. Unii spun că este destul de ieftin pentru un astfel de efect promisi minunat. Alții subliniază că prețul este inaccesibil în mod obiectiv pentru mase. Probabil, prețul este proiectat pentru a insufla o parte elitismul a acestui produs. Cele mai multe dintre toate vorbește aceeași notă că masca nu este în valoare de bani.

Un fapt interesant faptul că multe publicitatea video masca neagra a fost expus și identificat ca fiind frauduloase. Deci, pe un singur videoclip, fata rips off masca de fata, care nu lasă decalaj în regiunea nările, iar camera prezinta masca cu rezultate foarte bune curatarea porilor. Doar nu e ca e aceeași mască care a fost pe fața ei, ca ea are deja o gaură în nas. Vă rugăm să rețineți că cele mai multe dintre video cu o demonstrație a eficienței masca sunt întrerupte în momentul imediat după îndepărtarea masca de pe fata. Noi nu vedem punctul macro atunci când masca de pe fața tăvii direct la aparatul de fotografiat sau acest moment infrumusetat efect animat.

Toate “pro” și “contra” cumpărare Negru masca

Rezumând este posibil să se aloce un astfel de caz pentru a cumpăra o mască neagră:

 • singularitatea este de astfel de produse cosmetice de culoare mic care este de interes pentru public;
 • capacitatea de a încărca fotografii de chipuri negre în Instagram – Cred că toți cei care au cumpărat o mască neagră, a postat fotografii la momentul aplicării sale;
 • probabilitatea de a obține masca original și nu un fals pentru a obține un efect minim.

Argumente contra:

 • îndepărtarea daunelor masca pielii;
 • pielea sensibila devine prea uscat, rănit grav;
 • lipsa efectului;
 • pierderea de bani în zadar;
 • o mare probabilitate de a primi o contrafacere.

În ciuda unicitatea și popularitatea acestui instrument, pentru a obține efectul real, ai foarte puține șanse. O soluție mai rațională este de a cheltui bani pe masca de o calitate îndoielnică, și certificatul de calitate a vehiculului (și să accepte faptul că nu este la fel de negru și misterios) achiziționate de la un magazin de specialitate, și chiar mai bine în farmacie sau la cosmetician în salon sau la clinica. Dar soluția cea mai corectă este de a vizita un cosmetician, care vă va prescrie cu grijă reală și de a ajuta pentru a depăși problema de acnee si puncte negre.

Ludovic

Lara Cucu Fox este un adolescent de 18 ani care se bucură de pictură, cărți de colorat pentru adulți și furat bomboane de la copii. El este prietenos și bun, dar poate fi și foarte violent și puțin plictisitor. Este român. El este în prezent la școală. Din punct de vedere fizic, Lara este în formă bună. Este foarte scurt cu piele palidă, păr negru și ochi căprui. A crescut într-un cartier din clasa de mijloc. El a fost crescut de mama sa, tatăl său a plecat atunci când era tânăr. Lara merge la Școala de la Springfield, unde subiecții preferați sunt P.E., biologia și știința sportivă. Îi iubește pe profesoara d-na Scott, dar îl urăște pe domnul King, ale cărui interese includ vorbind într-o voce foarte enervantă. El este în prezent într-o relație cu Anna Rhonda Hamilton. Anna este cu 13 ani mai în vârstă decât el și lucrează ca electrician. Cel mai bun prieten al lui Lara este un adolescent numit Alexis Williams. Ei au o prietenie foarte incendiară. De asemenea, el se blochează cu Kristen Rowe și Brooke Donnelly. Se bucură să citească împreună.

S-ar putea să-ți placă și...