Electricity saving box - opinii și preț, cumpara acum, în cazul în care pentru a cumpăra
Sănătate și Tu

Electricity saving box – opinii și preț, cumpara acum, în cazul în care pentru a cumpăra

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Recent

a apărut pe piață un dispozitiv electric neobișnuit de energie electrică de economisire Box. Numele său se traduce în engleză ca „economică a energiei electrice.“ Acest dispozitiv este vândut în magazinele online la un preț atractiv. Oferta nu sunt în măsură să rămână indiferenți față de mulți consumatori care doresc pentru a reduce costurile în materie de energie electrică fără atașamente.

Pe site-ul de publicitate dispozitiv, puteți găsi informații detaliate despre economic, schema de conectare, eficiența utilizării și principiul de funcționare. Există chiar și un certificat de conformitate. Oamenii lăsați un feedback fel cu privire la activitatea. Există dovezi că există mai multe dispozitive care funcționează într-un mod similar. Ele sunt aproape imposibil de găsit în magazine convenționale.

Suspiciuni atunci când utilizați aparatul de energie electrică de economisire Box

Producator de promisiuni economii de energie electrică tăiați fluctuațiile de tensiune din cauza compensarea puterii reactive. Aceasta, la rândul său, ar trebui să reducă costurile de utilitate și de a crește durata de viață a aparatelor de uz casnic. Pentru a începe să utilizați dispozitivul, pur și simplu introduceți-l în priză și apăsați pe ea cu butonul de pornire.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Această utilizare a economiilor nu încalcă regulile de furnizare a energiei electrice, deoarece dispozitivul pornește strict după contorul intern. Potrivit declarațiilor producătorilor și consumatorilor, dispozitivul are nevoie pentru a economisi energie de până la 33 de procente. Totul sună foarte tentant, cu toate acestea, pentru a înțelege mai bine

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

, pentru a înțelege energia economică de energie electrică de economisire Box este un divorț sau adevăr.

Intr-un studiu mai detaliat a găsit două posibile semne de divorț. Prima se referă la tulburare puternică a prețurilor pentru energia economică. De exemplu, într-unul dintre magazinele online, este de 700 …. De asemenea, a găsit probe și 208, iar pentru 1600 … că uite și să lucreze aproape la fel. Argumentul de mai sus nu permite să se îndoiască că este unul și același produs, vândut doar la prețuri diferite și cu o calitate diferită.

Al doilea semn de proastă calitate este că producătorul și țara de origine a dispozitivului rămân necunoscute . Aceasta confundă o mulțime de furnizori. Absența oricăror detalii adecvate cu privire la compania-producătorul produsului ridică, de asemenea, îndoieli serioase cu privire la realitatea promisiunilor sale.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Principiul de funcționare a economiilor de energie electrică de economisire Box

Conform descrierii tehnice pentru promovarea site-ului, economic prevede conversia componentei reactive a curentului în interferența activă, redusă și supratensiuni, stabilizarea și rezultă consum mai mic de energie. Pașaportul prezintă, de asemenea, caracteristicile dispozitivului:

  • tensiune – 90 și 250 V;
  • frecvența curentă – 50 până la 60 Hz;
  • sarcină maximă de până la 15 kW.

Ultima kharkteristika pare suspect, deoarece dispozitivul nu are ieșiri pentru conectarea altor consumatori. Unii distribuitori ai acestor dispozitive

susțin că acestea ar fi, de asemenea, determină defazajul între tensiune și curent.

O evaluare mai detaliată a funcționării dispozitivului din punctul de vedere al legilor fizicii pot fi date numai pe baza unor măsurători precise. Unii cumparatori abtine de la toate aceste declarații, și proprietăți. Multe dintre ele nu sunt interesați de toate aceste nuanțe.

Construcția internă a dispozitivului electric de economisire Box

Materiale publicitare pe aspectul de fixare. Atunci când o economie de autopsie independente pentru distracție în loc de electronice complicate găsit destul de circuit electric simplu:

  • La concluziile comutatorului ștecher conectat, siguranța de protecție, varistor, stingere condensator (capacitate – 5 UF) de intrare și o punte de diode;
  • Acest detalii legate de două LED-uri obișnuite și condensator de netezire unda (cu o capacitate de 1000 UF).

Mit sau adevăr energie electrică de economisire Box

Un astfel de aranjament este mai mult ca o lanternă obișnuită sau lumina de noapte, mai degrabă decât puterea reactivă compensatorului. Din acest motiv, dispozitivul nu va putea salva orice energie. Dimpotrivă, consumul de energie este un dispozitiv în sine, în orice caz, nu este egal cu zero. Toate aceste fapte nu lasă nici o îndoială că economică – un divorț reală și un alt truc al escrocilor

.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Cumpărătorul plătește o anumită sumă de cumpărare a dispozitivului, dar se confruntă cu lipsa de efect. Deoarece Salvarea Caseta de energie electrică este gol, care nu dă economii de energie și poate juca doar rolul unei surse de lumină decorativă. Toate promisiunile producătorului adus numai dorința de a numerar pe consumatori. Nu este recomandat să cumpere dispozitivul descris, deoarece toate costurile vor fi complet distrus.

Ludovic

Lara Cucu Fox este un adolescent de 18 ani care se bucură de pictură, cărți de colorat pentru adulți și furat bomboane de la copii. El este prietenos și bun, dar poate fi și foarte violent și puțin plictisitor. Este român. El este în prezent la școală. Din punct de vedere fizic, Lara este în formă bună. Este foarte scurt cu piele palidă, păr negru și ochi căprui. A crescut într-un cartier din clasa de mijloc. El a fost crescut de mama sa, tatăl său a plecat atunci când era tânăr. Lara merge la Școala de la Springfield, unde subiecții preferați sunt P.E., biologia și știința sportivă. Îi iubește pe profesoara d-na Scott, dar îl urăște pe domnul King, ale cărui interese includ vorbind într-o voce foarte enervantă. El este în prezent într-o relație cu Anna Rhonda Hamilton. Anna este cu 13 ani mai în vârstă decât el și lucrează ca electrician. Cel mai bun prieten al lui Lara este un adolescent numit Alexis Williams. Ei au o prietenie foarte incendiară. De asemenea, el se blochează cu Kristen Rowe și Brooke Donnelly. Se bucură să citească împreună.

S-ar putea să-ți placă și...