Fish XXL - opinii și de preț, în cazul în care pentru a cumpăra
Sănătate și Tu

Fish XXL – opinii și de preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Vrei o

captură solidă în timpul iernii? Apoi, sugerează pește XXL activator musca. Acesta este un nou, unic si 100% eficient momeală pentru pești diferite. Nu vă voi spune ce un pescar pasionat, dar uneori îmi place să stau pe îngheț, așteptând prada mare. De obicei, folosit simplu momeală – sudate cu boabe picături de anason. Până la un anumit timp, am fost totul aranjat, dar recent am avut o conversație cu același iubitor de pescuit de iarna. Învățat de la el că metoda mea este învechit și recomandat de pește XXL momeală alte specii este mult mai slabă decât aceasta. Cu toate acestea, există o opoziție – este necesară comanda pe internet, este mai bine pe site-ul oficial (acolo original). În general, am cumpărat acest instrument și știu fericit. Acum, un pic mai vorbesc despre asta cu o recenzie.

Element de pește XXL

Am studiat cu atenție informațiile despre produs, și înainte de stocare, pește XXL clienți shoveled cu atenție în rețea. Toți cei care au încercat suplimentul lăudat o captură superb. După cum sa afirmat de către producător pe ambalaj, prinde cu acest activator exclusiv va fi: mai mult, mai mare, mai rapid. Confirmați că totul este bine, dar este, de asemenea, un loc cu mare potențial și va putere pentru a obține până dimineața devreme.

Peste XXL activator de pulverizare pentru pescuit de iarna vine într-un mic flacon 30 ml convenabil, dar consumul este destul de economic. Culoarea maro bogat substanțe active, perfect pentru ape transparente, înghețate și pentru pește timid, care preferă umbra momeală mai închisă. Consistența groasă a produsului asigură de lungă durată atractiv pentru efectul de pește, atrăgând chiar pestii mari de la distante mari. Această momeală este sigur de a se bucura de pește, fie că este vorba liniștit, precaut sau prădător.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Formula este sigură și cea mai echilibrată:

 • Elephant usturoi este bun pentru crap, plătică, știucă, crap.
 • Kaffir de var. – cum ar fi, plătica, linul
 • Ulei de cânepă. – vor aprecia plătică de argint, CONV
 • Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

 • Proteine ​​năluci calmari biban, somn, burbot, Rotan.

Principiul de funcționare Fish XXL

XXL pește activator muscatura este rapid și garantat, pentru că au fost atent proiectate de către experți. Oamenii de știință și pescarii profesioniști au luat trei ani pentru a găsi un amestec aromatic versatil, confortabil și perfect de pește. momeli unic efect intens asupra organul olfactiv al producției viitoare. substanțe aromatice, atunci când este dizolvat în apă, apar pe mucoasa si afecteaza astfel terminațiilor nervoase. Astfel, peștele cazand spre tine pe cârlig.

proprietățile produsului suplimentare:

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

 1. oferă posibilitatea de a multiplica captura obișnuită pentru 3!
 2. amestec perfect de arome pentru diferite de pește.
 3. Fac doar 5 minute de pește somnoros activ.
 4. Perfect pentru iarna.
 5. Faptele în apă rece ca gheața.
 6. OL>

  Cum să utilizați de pește XXL

  Peste XXL activator

  de pulverizare pentru utilizarea de pescuit de iarnă ușoară, principalul lucru aici este de a găsi un loc bun și trezesc devreme. Pentru momeală se va potrivi cu toate că sunt folosite de obicei, bine du-te, chiar și pâinea. Prinde pește pașnic, folosind tratamentul momeală de 2-4 ori, iar pentru viclenie, timide trebuie să stropească alimente de 7-8 ori. Când a prins 2-3 lucruri, puteți repeta procedura.

  De obicei mușcătura începe după 10 minute. Apropo, poate doriți să facă gaura mai mare, deoarece există o probabilitate mare de producție de pește mare. Și totuși – îngrijire pentru pescuit de iarna, amintiți-vă acest

  !

  Dignity Fish XXL

  Sunt atât de bucuroasă că am găsit pește XXL. Lure alte specii pentru a încerca chiar nu doresc, pentru că 100% încrezător în acest sens. Acum, pescuit îmi aduce plăcere chiar mai mult decât înainte. Spray-ul este mare, așa că am sugera, și are următoarele avantaje:

 • testat cu succes în diferite rezervoare.
 • Compact, dimensiunea ergonomică a sticlei.
 • Flavour influență versatil și mare pe toate speciile de pești.
 • mijloace convenabile pentru arome diferite duze.
 • Activ chiar și la hrănit, pește sperios.
 • preț și de înaltă calitate la prețuri accesibile.

Opinia unui specialist

Volodymyr Rybak cu experiența corectă și cu succes la pește nu este atât de ușor, pentru asta ai nevoie de noroc, fler, și echipamente de sunet, în general, mai mulți factori. Dar, astăzi, o captură bun poate vă rugăm să nu numai un pescar cu experiență și novice. Foarte important, utilizarea de pește XXL, comentarii despre acest spray de momeala este, fără excepție, pozitiv, activator funcționează așa cum ar trebui, în mod substanțial creșterea capturii și extinderea posibilității de pescuit de iarnă.

Ludovic

Lara Cucu Fox este un adolescent de 18 ani care se bucură de pictură, cărți de colorat pentru adulți și furat bomboane de la copii. El este prietenos și bun, dar poate fi și foarte violent și puțin plictisitor. Este român. El este în prezent la școală. Din punct de vedere fizic, Lara este în formă bună. Este foarte scurt cu piele palidă, păr negru și ochi căprui. A crescut într-un cartier din clasa de mijloc. El a fost crescut de mama sa, tatăl său a plecat atunci când era tânăr. Lara merge la Școala de la Springfield, unde subiecții preferați sunt P.E., biologia și știința sportivă. Îi iubește pe profesoara d-na Scott, dar îl urăște pe domnul King, ale cărui interese includ vorbind într-o voce foarte enervantă. El este în prezent într-o relație cu Anna Rhonda Hamilton. Anna este cu 13 ani mai în vârstă decât el și lucrează ca electrician. Cel mai bun prieten al lui Lara este un adolescent numit Alexis Williams. Ei au o prietenie foarte incendiară. De asemenea, el se blochează cu Kristen Rowe și Brooke Donnelly. Se bucură să citească împreună.

S-ar putea să-ți placă și...