Frumusete

HondroCream – opinii, comentarii, pret, Cum funcționează?

& nbsp;

HondroCream supliment ( nu trebuie confundat cu teraflex HondroCream Forte ) este un remediu pentru durere si procese degenerative în țesuturi articulare și osoase. Scopul principal al cremei – tratarea coloanei vertebrale în toate departamentele sale

.

Unguentul este eficientă numai la etapele inițiale și de mijloc ale bolii. In boala deja dezvoltate, poate reduce numai durerea. Adevărat sau nu – este imposibil de spus, din moment ce studiile serioase privind eficacitatea HondroCream nu a fost făcută

.

1 Ce este HondroCream: Descriere generală

HondroCream proiectat pentru rosturi, pentru ameliorarea proceselor degenerative-distrofice, reduce durerea si imbunatateste capacitatea de regenerare a organismului. Cu toate acestea, producătorul asigură că acesta poate fi aplicat și în alte boli ale aparatului musculo-scheletice (pentru tratamentul osteoartritei, dorsopathy).

Instrumentul este realizat din produse naturale și, prin urmare, cei mai mulți medici sunt sceptici cu privire la aceasta, echivalând suplimente homeopate.

În corectitudine, producătorul și nu poziționarea supliment ca tratament. Aceasta este, în mod ideal, ar trebui să completeze tratamentul convențional, nu-l înlocui complet (cu excepția non-accidente grave ale articulațiilor sau oaselor, puteți face o Chondrocranium).
meniu ↑

1.1 Forma de eliberare și compoziția este SELECTAT AICI

Instrumentul este disponibil în crema formă pentru aplicare cutanată (membrana mucoasă sau țesut deteriorat – este imposibil de a pune). Compozitia Chandrakirana bazate pe ingrediente naturale (de origine naturală).

HondroCream efectuate pe baza componentelor (naturale)

Compozitie:

 1. Camfor -. Concepute pentru a reduce intensitatea proceselor inflamatorii, stimuleaza mecanismele de regenerare, incalzeste tesutul
 2. Cal extract de castan. – previne progresul proceselor degenerative în țesuturi articulare și osoase
 3. Un extract de ardei iute – are un efect de „distrage atentia“, creând o ușoară senzație de arsură, care reduce durerea (ușoară și moderată)
 4. .

 5. Gum terebentină – elimină sindromul durerii de severitate moderată în exact același mod ca și extractul de ardei iute. Îmbunătățește circulația sângelui regionale.
 6. Ulei din brad si eucalipt – au un efect vasodilatator, stimulează mecanismele de regenerare, îmbunătățirea oxigenării țesuturilor. De asemenea, ei fac bine cu umflarea și au un efect anti-inflamator ușoară.
 7. mentol și ulei de mentă, au un iritant local, dând o senzație de răcoare, elimina sindromul de durere ușoară și moderată. Acestea îmbunătățesc, de asemenea, mobilitatea articulatiilor si reduce moderat intensitatea spasme musculare.
 8. OL>

  1.2 Indicații pentru utilizare HondroCream

  Pentru a intenționat în mod corespunzător și de a utiliza HondroCream, trebuie să știți toate indicațiile de utilizare a acesteia.

  HondroCream utilizat în tratamentul tuturor tipurilor de osteocondroza

  Lista de lecturi:

 • osteocondroza de orice coloanei vertebrale și orice etapă;
 • dorsopathy și sciatică;
 • artrita și artroza articulațiilor orice localizare;
 • dureri în articulații sau oase;
 • spasme musculare, mușchii membrelor;
 • procese inflamatorii în țesuturile cartilaginoase și osoase și musculare (în cazul în care nu sunt cauzate de infecție);
 • umflături cauzate de leziuni (excluzând pielea feței și a gâtului – aici crema nu este);
 • pentru a reduce durerea asociata cu scolioza, cifoza sau lordoza, precum și “defalcări înapoi.”

1.3 Prezentare generală a instrumentelor HondroCream (video)

& nbsp;

1.4 Contraindicații HondroCream

Instrumentul are un număr minim de contraindicații, nu este absorbit în circulația sistemică și poate determina reacții sistemice grave (cu excepția cazurilor rare, ca o excepție).

Contraindicatii:

 1. Hipersensibilitate (alergie).
 2. Boli infecțioase la locul de aplicare (inclusiv durerea și umflarea articulațiilor și a oaselor, cauzate de infecție).
 3. Prezența dermatitelor și dermatoze în domeniul de aplicare.
 4. răni deschise, zgâriere, neoplasmele orice etiologie la locul de aplicare.
 5. Alăptarea (alăptarea), vârsta copiilor -. Contraindicații relative, consultarea este necesară cu medicul
 6. boli infecțioase

 7. acută generale (gripa, SARS).
 8. OL>

  1.5 În cazul în care a vândut și cât de mult este HondroCream?

  Cel mai simplu mod de a cumpăra HondroCream pe site-ul oficial al companiei. Acesta este rar găsit în farmacii obișnuite, este mai des vândute în farmacii pe bază de plante.

  Cât de mult este instrumentul – depinde de unde o ai. Costul este de aproximativ Chandrakirana & nbsp; … per pachet de pe site-ul oficial al producătorului. În farmacii pe bază de plante de cost poate face ….

  2 Analogii Chandrakirana

  omologii directe (cu aceeași sau aproximativ aceeași compoziție) Chandrakirana nu sunt disponibile, cu toate acestea, puteți cumpăra în schimb un vehicul mai puternic. Mult mai eficiente și mai accesibile, creme și geluri din grupul de suplimente anti-inflamatorii nesteroidice.

  analogi mai eficienți ai Chandrakirana:

 • unguent, dicloran Plus;
 • unguent ușurare profundă;
 • unguent unguent zinc Forte;
 • unguent hondroksid Forte;
 • gel artro-Aktiv;
 • gel condroitina;
 • geluri Cicatrice și Bryony Ledum (remedii homeopate din ingrediente naturale) – au eficacitate nedovedit

.

3 Cum se aplica HondroCream?

Locul de aplicare trebuie să se spele și se șterge uscat. Crema ar trebui să fie aplicate pe pielea uscată

Pe degetul trebuie să aplicați o cantitate mică de Chandrakirana, apoi ușor într-o mișcare circulară să frotiu pe întreaga suprafață a zonei dorite. Pentru a aplica crema sub pansament (face o cataplasmă) nu este necesară.

HondroCream trebuie să se aplice de 2-3 ori pe zi pe pielea uscată și intactă

Mai multe instrucțiuni de utilizare se află pe linie în pachet cu cremă. Dacă apar iritații, roșeață, mâncărime, opriți utilizarea și să consulte un dermatolog.

4 Concluziile medicilor și pacienților: utilizați HondroCream, divorț sau adevăr

Principala întrebare despre Chandrakirana – nu dacă acesta este un divorț? – răspunsul exact nu. Producător nu au fost efectuate studii pentru a determina eficacitatea . Singurul lucru pe care se poate baza pe comentarii de la clienți și compoziție.

Compoziția este interesantă, aceasta implică faptul că instrumentul este foarte eficient pentru reducerea durerii moderate. De aceea, medicii nu se opun crema, ca urmare a efectelor iritative locale se poate elimina cu adevărat durerea (cum ar fi „Star“, sau plasturi piper).

aștepta ca el să exprimate anti-inflamatorii, sau efecte de regenerare nu:. Acest efect poate fi administrat numai de către echipe medicale specializate

Ludovic

Lara Cucu Fox este un adolescent de 18 ani care se bucură de pictură, cărți de colorat pentru adulți și furat bomboane de la copii. El este prietenos și bun, dar poate fi și foarte violent și puțin plictisitor. Este român. El este în prezent la școală. Din punct de vedere fizic, Lara este în formă bună. Este foarte scurt cu piele palidă, păr negru și ochi căprui. A crescut într-un cartier din clasa de mijloc. El a fost crescut de mama sa, tatăl său a plecat atunci când era tânăr. Lara merge la Școala de la Springfield, unde subiecții preferați sunt P.E., biologia și știința sportivă. Îi iubește pe profesoara d-na Scott, dar îl urăște pe domnul King, ale cărui interese includ vorbind într-o voce foarte enervantă. El este în prezent într-o relație cu Anna Rhonda Hamilton. Anna este cu 13 ani mai în vârstă decât el și lucrează ca electrician. Cel mai bun prieten al lui Lara este un adolescent numit Alexis Williams. Ei au o prietenie foarte incendiară. De asemenea, el se blochează cu Kristen Rowe și Brooke Donnelly. Se bucură să citească împreună.

S-ar putea să-ți placă și...