• Dum. mart. 7th, 2021

Nautubone – Verificăm dacă este în valoare de cumpărare acest produs? Și cât costă

ByLudovic

mart. 19, 2020

Un stil de viață sedentar și alimentația săracă, în cele din urmă, va duce la artroza articulațiilor. Cele mai multe probleme comune apar la persoanele in varsta de 40 de ani și mai mult, dar oamenii tineri acest diagnostic nu este exclus.

Pentru a reveni la normal de lucru și starea articulațiilor, va dura mai multe luni și poate chiar ani. În aceste cazuri, vin în ajutorul suplimentelor biologic active, care este un complex modern de substanțe naturale, care sunt menite să abordeze cauzele bolii.

Capsulele din Artravel au fost alese cu grijă, cu scopul

Nautubone/14.jpg” alt=”” class = “alignright” width=”320″ height=”147″ />

de a ajuta persoanele cu boli ale articulațiilor,

coloanei vertebrale și multe alte componente ale sistemului musculo-scheletic.

Acest produs a fost creat exclusiv din componente naturale, aceasta va contribui la revenirea și păstrarea sănătății bună și îmbunătățirea multor procese vitale din organism legate de sistemul musculo-scheletic.

Cum sunt capsulele?

Glucozamina este componenta principală a capsulelor Artravel, care prevede formarea de țesut conjunctiv și acționează ca o substanță glycosamineglycanes și glicoproteine. Datorită proprietăților substanței administrarea capsulelor îmbunătățește procesul de construire a ligamentelor, oaselor, tendoanelor, unghii, piele, ochi, si valve cardiace.

La fel de important este rolul glucozamină în producerea secretului membranelor mucoase ale tractului respirator, ale tractului urinar și gastrointestinal tract.

O cantitate suficienta de glucozamina in organism scade durerea in osteoartrita, imbunatatirea mobilitatii articulare, reducerea simptomelor de astm, reacții alergice respiratorii și alimente, efecte benefice în boli ale pielii.

Compoziția și acțiunea componentelor

sulfat

glucozamina. Sunt incluse în clasa chondroprotectors, care sunt foarte eficiente în boli ale articulațiilor. Această substanță constă din compuși de aminoacizi și glucoză, aceasta conține glicoproteina tiroglobulină implicată în procesele de reacția de condensare a moleculelor diyodtirozina în glanda tiroidă.

Distribuția largă de glucozamină în confirmă natura faptul că el este o parte mare cantitate de polizaharide, care constituie țesuturile vertebrate, este principala componentă a chitinei – „materialul clădire“ a scheletului racilor, insecte , crabi, etc.

Această componentă poate fi găsită în polizaharide în glicoproteinele de țesut conjunctiv ale plasmei din sânge, oligozaharide de lapte și de grup specifice substanțe din sânge;

Extract uscat de scoarță de salcie albă (format din tanin catecol, substanțe rășinoase, flavone, vitamina C, și un glicozid, salicin, asupra derivaților fisionabile ai acidului salicilic și a glucozei, ca rezultat al interacțiunii cu silikaty enzimă).

alb scoarță de salcie are efect antipiretic, antiinflamator, diuretic și analgezic, stimulează procesele metabolice la nivelul articulațiilor, îmbunătățește eliminarea acidului uric din organism. Folosirea extractelor apoase de scoarță este eficient in sangerari prelungite si boli virale.

Utilizarea cea mai mare de scoarță de salcie este marcat pentru artrita si reumatism articulatiilor;

Acid ascorbic sau vitamina C. Oferă un bazin de grupări sulfhidril de enzime care creează colagen și componente structurale intracelulare implicate în formarea dinților, cartilajelor, oaselor si vindecarea ranilor;

oxid de magneziu. Magneziul este conținută într-o proteină de complex, cunoscut sub numele de metaloproteină, inclusiv metale, grupuri non-proteine.

Această componentă este un stimulent care îmbunătățește funcționarea enzimelor și crește efectul lor.

Ionii

Magneziu sunt implicate în biosinteza proteinelor necesare pentru integritatea ribozomilor și reacția activate aminoacizi. De asemenea, această substanță ajută la producerea chainposition, acetil-CoA și fosfocolină;

Extract uscat de coada calului.

Are o funcții farmacologice universale, crește efectul diuretic, ameliorează inflamația, accelerează vindecarea, oprește sângerarea și prelungită are o proprietate dezinfectantă.

Stabilizează metabolismul apei de sare, afișează corpul de toxine și colesterolul nociv, construiește cortexul suprarenal, previne apariția pietrelor urinare crește metabolismul general și întărește sistemul imunitar;

lactat de calciu. Acesta oferă corpul următoarele funcții: Formulare legătura dintre proteinele structurale, fosfolipide încărcate negativ și glicoproteine, membranele celulare stabilizatoare astfel;

 1. Creează comunicare intercelulară aglutinării celulelor în timpul procesului de adeziune – formarea țesuturilor;
 2. plastic și funcțiile structurale sunt atribuite de calciu, datorită faptului că aceasta este o parte din oxyapatite, componenta

  minerală principală a țesutului osos. Microcristale acestei substanțe asigura rigiditatea țesuturilor oaselor;

 3. Stimulează fibrele țesutului nervos și muscular redus cât;
 4. Activeazã hormoni și enzime responsabile pentru coagularea sângelui;
 5. Regleaza permeabilitatea membranelor celulare, stimulează eliminarea radionuclizilor și sărurilor metalelor grele din organism, are proprietati anti-alergice și efecte antioxidante.
 6. OL>

  Excipienți:

 • Dioxidul de siliciu. Asigură sinteza proteinelor țesutului epitelial și conjunctiv principal de substanțe din plastic ale cartilajului – colagen, care contribuie la reînnoirea și construirea acestor țesături le face mai elastică și durabilă;
 • Lactoză monohidrat;
 • Stearat calciu.

Indicații pentru utilizare Nautubone

Capsule Artravel utilizate in osteoartrita si alte boli similare ca un metabolit natural, în scopul de a consolida protecția cartilajului articular.

In plus, acest produs este recomandat pentru utilizare atunci când:

 • Osteoartrita;
 • Gonartroza;
 • Artrita;
 • Osteoartrita;
 • Spondileza;
 • Osteochondrosis a coloanei vertebrale;
 • Deformarea articulatiilor;
 • scapulohumeral periartrita.

Capsulele de Artravel nefolositare în toate cazurile. Astfel, complexul de substanțe naturale, nu este recomandat pentru utilizare:

 • Dacă ați avut reacții alergice la componente ale produsului;
 • În

  timpul sarcinii și alăptării.

Adulții iau oral o capsulă de 3 ori pe zi – dimineața, după-amiaza și seara în timpul meselor. Cursul ar trebui să dureze 4 până la 6 săptămâni.

lansare formă

Capsule de 500 miligrame 30 capsule în 1 pachet.

Perioada de valabilitate și condițiile de depozitare

Capsule adecvate timp de 24 luni, cu condiția ca acestea vor fi depozitate într-un loc uscat, protejat de lumina soarelui și inaccesibile copiilor loc la o temperatură de 25 grade Celsius.

Cercetare Protocoale

 • Expert aviz fsbi „Institutul de nutriție“ RAMS nr 72 / e-695 / b-12 din data de 09.08.2012 a anului;

Utilizarea Artravel supliment pentru tratarea rosturilor

Una dintre cele mai vulnerabile, cele mai predispuse la schimbări patologice ale comploturilor aparatului locomotor al omului este cartilajului care acoperă suprafața inclusă în conexiunea articulată a oaselor.

Și anume, cartilajului articular joacă rolul unui amortizor de șocuri, atenuarea presiunii și presiunea exercitată asupra suprafeței de împerechere în oase comune și asigurând buna lor de alunecare în raport cu altele.

Compoziția cartilajului articular, care este un fel de țesut conjunctiv este format din cartilaj celule – condrocite (conținutul lor în cartilaj de aproximativ 2%) și matricea extracelulară – matricea (reprezentând 98% din intreaga structura tesutului cartilaj).

La rândul său, cartilaj matrice este format din 9% colagen și 91% din proteoglicani (compuși vysokomolekulyarnykh constând din heteropolizaharide glicozaminoglicani (95%) si proteine ​​(8-10%).

Funcția principală a celulelor cartilajelor condrocite este sinteza componentelor majore ale matricei cartilajului de colagen si proteoglicani (proteoglicani prezent în compoziția cartilajului articular sub forma de glucozamină, condroitină și hialuronic Acid).

Având pronunțat proprietăți hidrofile ale proteoglicani asigura o hidratare optima a cartilajului articular și sprijin normale de lubrifiere și proprietăți de amortizare ale sinovială (sinoviale) fluid , care este și principalul „furnizor“ de vitamine esențiale , enzime si minerale pentru tesutul cartilaginos (in proteoglicani din lichidul sinovial sunt prezente în principal în acidul hialuronic formă).

Violarea proceselor metabolice în cartilajului articular, ca regulă, atrage după sine o încălcare a metabolismului proteoglicani (inclusiv glucozamină) cauzează deteriorarea proprietăților hidrofile, care conduce la o reducere semnificativă în conținutul de umiditate în cartilajului articular, iar modificarea patologică a structurii matricei extracelulare (cartilajelor în acest caz își pierde elasticitatea, subtiaza neuniform și fisuri). În plus, prin reducerea concentrației de proteoglicani deteriorează proprietățile de lubrifiere ale lichidului sinovial, care atrage după sine creșterea frecării în articulații și nutriție cartilaj defect vâscoelastic și, ceea ce duce la abraziune accelerata si uzura cartilajului articular. Sub cartilajului articular al osului se ingroasa treptat, creste inegal pe laturile care limitează în mod semnificativ mobilitatea unei îmbinări este motivul deformării sale ulterioare. Capsula sinovială a articulației bolnave produce fluidul sinovial, care conține în compoziția sa de substanțe care cresc durere, cauzând umflarea și accelerarea procesului de degradare a cartilajului și a altor structuri ale articulației, ducând în final la o limitare substanțială a articulațiilor articulare.

Balsamul pentru articulații și coloanei vertebrale “Schuster Artravel”

Balsam pentru articulații și coloanei vertebrale „Schuster Artravel“, produs prin extracția apoasă a materialelor vegetale ecologic pure, nu conțin în compoziția sa de alcool, precum și orice agenți aromatizanți și coloranți.

balsam pentru articulatii si coloana vertebrala „Schuster Travel“: sulfat de glucozamină, extracte apoase din: fructe de păducel, rădăcinilor și rizomilor de marsh cinquefoil, măceșe pot, fructe coacăz negru (“ boabe podkrovi “), fructe de cenușă de munte, rădăcinile de lemn dulce, rizomi de ceai Hedysarum (” rădăcină roșie “), Chaga (mesteacăn ciuperci), coada calului, acid citric, zahăr.

Tratament-and-profilactice proprietăți ale componentelor balsam “Schuster Artravel”

glucozamină, o componentă cheie Balsam pentru articulațiilor și coloanei vertebrale „Schuster Travel“, care este un fel de proteoglicani (substanțe care formează țesutul conjunctiv – Fundația cartilajului articular, discuri intervertebrale, tendoane , ligamente) contribuie la restabilirea structurii și funcției cartilajului articular normal, dar, de asemenea, îmbunătățește foarte mult de lubrifiere și proprietăți de absorbție a șocurilor de lichid sinovial . De aceea, compușii cu glucozamina fac parte din mai multe chondroprotectors suplimente farmaceutice utilizate pentru tratamentul diferitelor boli ale articulațiilor și coloanei vertebrale, cauzate de modificari degenerative-distrofice in cartilaj. Citiți mai multe despre componentele compozite ale tesutului cartilajului articular puteți vedea acest articol „Violarea proceselor metabolice cartilajului articular este una dintre cauzele bolilor articulațiilor“).

Datorită prezenței în compoziția componentelor vegetale complexe (extracte de plante) balsamurilor pentru rosturi și a coloanei vertebrale, „Schuster Travel“ este pentru corpul uman o sursa excelenta de vitamina C, tanin, flavonoide, macro – și microelemente – substanțe, care depinde în mare măsură de starea de sănătate a articulațiilor și a altor componente ale sistemului musculo-scheletic

.

integrată în toate ingredientele vegetale balsam flavonoide „Schuster Artravel“ au proprietăți anti-inflamatorii, antibacteriene, antialergic, anticancerigen,, proprietăți sedative antiedemic și au un efect antioxidant pronunțat, protejarea articulațiilor și alte zone ale locomotor sistem de atacurile distructive ale radicalilor liberi și diverse infecții. În plus, datorită proprietăților analgezice puternic de flavonoide conținut în cinquefoil, lemn dulce, rădăcină roșie, Chaga, fructele de păducel, scoruș, trandafir sălbatic și balsamul coacăz negru „Schuster Artravel“este un mod foarte eficient de a elimina durerea, asociată, de regulă, de cele mai multe boli ale coloanei vertebrale și a articulațiilor. Continute in acest balsam flavonoide sunt, de asemenea, foarte benefice pentru diferite procese metabolice în corpul uman, în special, posedă proprietăți diuretice, ajuta la normalizarea metabolismului apă-sare organismului, previne acumularea acestuia la nivelul articulațiilor și acidului uric a coloanei vertebrale, și reducând astfel, riscul de a dezvolta gută sau osteoartritei.

În combinație cu vitamina C (conținut în astfel de ingrediente balsam pentru “Schuster Artravel” ca cinquefoil, păducel, șoldurile, Rowan, coacăz negru, lemn dulce trandafir) flavonoidele sunt de asemenea excelente consolida și curata peretii vaselor de sange, reduce permeabilitatea capilară, și de a îmbunătăți circulația în zona articulației bolnave sau a coloanei vertebrale. Trebuie remarcat faptul că aceasta este o încălcare a circulației sângelui în arteriole și capilare localizate în regiunea articulară a articulației sunt adesea cauza cartilajului malnutriției articular și secțiunile de dedesubt a țesutului osos, ceea ce duce la dezvoltarea unor boli degenerative ale articulațiilor.

Vitamina C (recordul pentru conținutul căruia sunt incluse în balsam „Schuster Artravel“ măceșe și coacăz negru), crește antioxidant protector și anti-inflamatorii efectele flavonoide, și este de asemenea implicat direct în sinteza fibroblastelor (celule ale dermului) colagen (principala proteina cartilajului si tesutul osos construirea) și alte soiuri de țesut conjunctiv care formează pungile articulare, discurilor intervertebrale, tendoanele și ligamente și alte elemente de susținere ale sistemului musculo-scheletice.

Inclus în balsam „Schuster Artravel“ extracte de cenușă de munte și măceș, în plus față de conținutul ridicat de vitamina C sunt de asemenea concentrații ridicate de vitamine K și P pentru a accelera regenerarea osului și fracturi de cartilaj, boli ale articulațiilor și coloanei vertebrale.

Taninul , care este bogat în cele mai multe ingrediente din plante balsam “Schuster Artravel” (cinquefoil, păducel, Rowan, măceșe, coacăze negre, licorice, Chaga, rădăcină roșu) spori foarte mult antioxidant și efect anti-inflamator de vitamina C și flavonoide, și au proprietăți hemostatice și astringente, , prin urmare, utilizat în mod obișnuit în compoziția medicamentelor utilizate pentru a elimina sângerare capilare și a accelera vindecarea rănilor, arsuri și alte leziuni ale pielii. Vindecarea și proprietăți antioxidante protectoare are, de asemenea, caroten (provitamina A) conținute în astfel de componente ale balsamul “Schuster Artravel” ca cinquefoil, păducel, coacăz negru.

Sistem

musculo-scheletice, precum si intregul corp uman, susceptibil la schimbări ireversibile de vârstă. procesele de îmbătrânire sunt o parte integrantă a vieții noastre și nu există nici o scăpare.

sedentarismul, mediu sărac, obiceiuri proaste. – toate acestea mustră cursul procesului de îmbătrânire și îmbunătățește schimbările negative, legate de vârstă

O asemenea parte importantă a sistemului musculo-scheletice deoarece articulațiilor și cartilajului care asigură o amortizare și efect liniștitor pe suprafețele care unesc oasele comune sunt deosebit de predispuse la uzură și deformare treptată de-a lungul anilor, deoarece acestea sunt expuse la frecare constantă.

Ca rezultat, cu varsta, multi oameni incep sa sufere de artrita si osteoartrita.

Fara prea împotmolit în labirintul mecanismelor de sinteză și degradare a cartilajului, poate fi remarcat faptul că principalele elemente constitutive ale cartilagiului sunt componentele care formează țesutul conjunctiv care este baza pentru cartilaje, ligamente, tendoane și discuri intervertebrale. Aceste componente sunt cunoscute ca proteoglicani.

Ei aparțin clasei de glucide, pentru funcționarea normală a sistemului musculo-scheletice, organismul trebuie să fie actualizat în mod regulat, din cauza lipsei de proteoglicanilor în organism duce adesea la modificări degenerative ireversibile la nivelul articulatiilor.

Glucozamina este un agenți condoprotectivi aparținând glukozaminoglicanov subgrup. Utilizarea sa accelerează regenerarea cartilajului țesut conjunctiv în boli ale aparatului locomotor degenerativ in natura.

balsam de vindecare a Artravel dezvoltat sub marca Shuster farmaceutice, este un produs natural, din plante, o sursa naturala de glucozamina, flavonoide și vitamine.

Acest balsam este special conceput pentru a preveni bolile ale coloanei vertebrale și a articulațiilor, și este făcută prin extracție în apă a materialului vegetal organic nu conține alcool și coloranți și componente aromatizante.

In cantitate suficienta de glucozamina, care este principalul ingredient al Artravel balsam, special concepute pentru articulatii sanatoase si a coloanei vertebrale, reface structura și reia funcția cartilajului, contribuie la o mai bună amortizare și efectele de lubrifiere ale lichidului sinovial. Acesta este motivul pentru care glucozamina este adesea adăugat la compoziția unui număr mare de suplimente chondroprotectors, creat în special pentru prevenirea și tratamentul patologiilor articulare si vertebrale provocate de modificări degenerative-distrofice in cartilaj. un număr mare de extracte din plante medicinale în balsamul Artravel permite unui supliment biologic activ să acționeze ca una dintre cele mai bune surse de flavonoide, vitamina C, taninuri, micro și macro, care joacă un rol important în menținerea stării bune a articulațiilor și multe alte mecanisme de musculo-scheletice.

Artravel gel pentru articulații

O trecere în revistă a măsurilor corective populare de la durere la nivelul articulațiilor de Artravel:. Principiul de acțiune, indicații, contraindicații, compoziția și alte informații

Ce este Artravel?

viață complet umană este imposibilă fără activitate fizică. Chiar și acțiuni simple, cum ar fi gătit, formând un telefon, de cotitură pagini de cărți, etc., sunt însoțite de activități coordonate de articulații.

Când sunt sănătoși, toate lucrările mecanice mici, fie că este vorba de coasere transversală sau înșurubarea șurubului, este rapid si fara durere.

Dar, de îndată ce articulațiilor începe să inflama, să-și piardă motilitatea lor și de a schimba structura sa, punerea în aplicare chiar și cele mai simple, se transformă în făină de sarcini.

durere

Joint poate avea loc pentru mai multe motive. Printre acestea sunt: ​​procese inflamatorii, consecințele bolilor (amigdalită, gripa), traume, stres, volum ridicat de lucru, circulație slabă, etc

.

răspuns rapid la deteriorarea elementelor de legătură asigură o eliberare rapidă de disconfort.

testat clinic, de încredere de sute de bărbați și femei gel Artravel este unul dintre vehiculele câteva moderne, care se pot obține complet scăpa de dureri articulare.

Ingredientele medicamentului sunt alese astfel încât să se elimine cele mai multe dintre cauzele de mai sus dureri neplăcute la nivelul articulațiilor.

Cum Nautubone

Gel Artravel disponibile pentru persoanele care locuiesc în orice oraș din UE și aproape în străinătate (de exemplu, la Moscova, Barnaul, Sankt-Petersburg, Kiev, etc.

) este o sursă de substanțe care au un efect pozitiv asupra sănătății comune:. Taninuri, flavonoide, vitamine, minerale

Componentele active ale produsului elimină nu numai durere între oasele, dar, de asemenea, dureri musculare precum și disconfort la nivelul coloanei vertebrale.

Efectul gelului apare în:

 • nutriție a țesutului conjunctiv, regenerarea cartilajului articular;
 • încetinirea procesului de distrugere a elementelor de legătură și țesuturile vertebrate asociate factorilor legate de vârstă;
 • refacerea structurii naturale a cartilajului, țesutul osos, în special în perioada postoperatorie sau după traumatism;
 • normalizarea echilibrului în țesutul cartilaginos, stimulând producția de colagen, ungere pentru articulații.

Utilizarea Artravel va:

 • dezvoltarea mobilitatea îmbinărilor interosoasa;
 • eliminarea durerii, dureri de disconfort, inflamație, edem;
 • menținând vâscozitatea lichidului articular;
 • normalizarea plicului interarticular.

Un produs unic, care poate fi comandat de pe site-ul oficial al distribuitorului, fiind în orice oraș din UE (Omsk, Samara, Penza, etc), Ucraina, Belarus și Kazahstan, este o măsură preventivă excelentă împotriva osteoartrită, boli degenerative de disc, artrita si alte boli. In combinatie cu terapia conventionala medicale ajută pe termen scurt pentru a calma durerea intolerabilă în articulații, coloanei vertebrale și chiar mușchii.

Compoziția Nautubone

Gel pentru imbinari de Artravel are o formulă patentată, dintre care toate componentele sunt perfect digerate de organismul uman. Principalele ingrediente:

 • alcool Formic. Favorizeaza imbunatatirea alimentarii cu sange a tesuturilor, reduce durerea, reduce inflamația. De multe ori utilizate în medicina tradițională pentru artrita, artroza, dureri reumatice, entorse ale mușchilor, articulațiilor. Are un efect antibacterian. Pornește procesul de regenerare tisulară. Contribuie la penetrarea rapidă a ingredientelor active ale gelului sub piele.
 • glucozamina. Afectează metabolismul cartilajului. sensibilitate denivelare, durere. Stimulează producția de colagen. Are proprietăți anti-inflamatorii. Restaurează mobilitatea articulațiilor. In ultimul secol folosit cu succes pentru tratarea diferitelor boli ale sistemului musculo-scheletic.
 • colagen. Este baza țesutului conjunctiv. Asigură rezistență și elasticitate acesteia. De gel pentru compensează deficitul de colagen, îmbunătățind astfel starea cartilajului articular.
 • ulei

 • Eucalyptus. Cunoscut pentru efectul său analgezic. Folosit pentru artrita, contuzii, entorse, și alte leziuni închise, reumatism, dureri musculare. Îndepărtează umflatura.
 • ulei esențial

 • cuisoare. Îmbunătățește circulația sângelui. dureri de denivelare după efort fizic intens. Ajuta cu entorse, leziuni articulare. , proprietăți antiseptice, antibacteriene cunoscute anti-inflamatorii.
 • Mentolul. Adesea folosite pentru prepararea de medicamente destinate pentru ameliorarea durerii articulare și musculare.

Cum se aplică Nautubone

Înainte de a utiliza Artravel gel, care pot fi comandate în timp ce în Kursk, în Novocerkassk, și chiar și în Donetsk, piele peste zona cu probleme trebuie să fie bine curățate.

Martor

Artravel prezentat pentru utilizare în:

 • osteoartritei, gonartroză;
 • osteohondroză, artrita, artroza;
 • osteoartrită a articulațiilor;
 • spondileza;
 • sciatică;
 • scapulohumeral periartrită;
 • dureri musculare, spate, gat, coloana vertebrala;
 • diverse deformări ale articulațiilor, entorse.

De asemenea, instrumentul este utilizat în scopuri preventive: în vârstă; obezitate; efort fizic semnificativ; pentru reabilitare precoce dupa fracturi.

Gel pentru imbinari de Artravel intareste tendoanele conjunctiv, promovează regenerarea osului și a structurilor musculare și conjunctive ale aparatului locomotor.

Contraindicatii

produs

Medicinal este bine tolerat. Contraindicațiile utilizării aproape nici unul. Gelul nu este recomandat la persoanele cu arsuri grave, tăieturi grave sau alte leziuni ale pielii peste zonele cu probleme. intoleranță individuală la una sau mai multe componente pot determina respingerea utilizării fondurilor.

Înainte de aplicare este de a efectua un test de alergie: aplicați o cantitate mică de gel pe cotul meu. Dacă după 2 ore nu există nici o reacție de Artravel tine. A se evita contactul cu ochii și mucoasele.

Preț

oferte distribuitorul oficial pentru a cumpăra Artravel la acest preț:

 • în UE – …;
 • EU 55km
 • în Kazahstan – 5 490 TNG;
 • în Ucraina – 399 UAH;
 • în Belarus -. 299 000 b.R

În cazul în care pentru a cumpăra

Farmacii acest instrument nu este de vânzare. Pentru a Artravel gel de comandă, aveți nevoie pentru a vizita site-ul oficial al implementator. Acolo veți găsi toate informațiile despre produs, plata, transport maritim și garanții.

O trecere în revistă a măsurilor corective populare de la durere la nivelul articulațiilor de Artravel:. Principiul de acțiune, indicații, contraindicații, compoziția și alte informații

Ce este Artravel? Complet viața umană este imposibilă fără activitate fizică.

acțiuni Chiar și simple, cum ar fi gătit, formând un telefon, de cotitură pagini de cărți, etc sunt însoțite de lucru coordonată a articulațiilor. Atunci când sunt sănătoși, toate …

Remediu pentru dureri articulare – gelul Artravel

Mulți oameni suferă de dureri la nivelul articulațiilor și se referă nu numai persoanele în vârstă. Boala de această natură este mult „mai tineri“. Poate fi artrita si tumori induse de artroză, osteoporoză, etc Producătorii de ofertă farmacie pentru tratamentul Artravel. Și astfel, deoarece aceasta boala nu mi-a scăpat, am decis să încerc acțiunea sa de pe mine.

Am aflat despre el rătăcind în jurul valorii de site-uri care m-ar ajuta la tratarea articula bolii lor cronice. una ordonată de site-uri, parcela a ajuns în două săptămâni, așa cum eu locuiesc la marginea mare țării noastre. În primul rând m-am uitat la: cutia, tubul în sine că, în cazul în care este scris. Ei bine, acum te-ai decis să-i spun. IN STORE & gt; & gt;

Cauzele bolilor articulare

Omenirea suferă de boli ale articulațiilor, datorită faptului că strămoș a decis să stea vertical. De atunci, avem întotdeauna o sarcină pe întregul sistem scheletic datorită influenței gravitației.

Sub presiunea ei constantă și o mișcare constantă (sau din alte motive), există o deteriorare între cartilajului, oasele incep sa se freacă una de alta și degenerat. Ca rezultat experiențele persoana chinuitor durere și restricție în mișcare.

Deoarece aceste boli sunt aproape întotdeauna devin cronice, este foarte dificil de tratat (uneori este imposibil de realizat de recuperare). Deci, trebuie să înțelegem că este mai bine să facă de prevenire decât pentru a începe un tratament scump și pe termen lung. Aici vin în ajutorul noului Artravel balsam.

Principalele caracteristici și compoziția

Substanța este un supliment terapeutic în înțelegerea noastră. Este mai degrabă un supliment care este foarte bun de a utiliza pentru prevenirea, încă un alt instrument pentru tratamentul de bază.

Dar unguentul frumusețea este că compoziția sa este unic și el acționează în așa fel încât ajuta organismul uman nu trebuie să pierdeți sistemul osos înainte de timp, inclusiv propriile lor potențiale interioare de regenerare.

Să considerăm componentele Artravel gel:

 • Colagenul este o proteină care este esențială pentru, construcția și regenerarea țesuturilor din organism. Aceasta este baza de cartilaj, oase și tendoane, după cum știm, colagen în organism se oprește să se dezvolte la 21 de ani, astfel încât fluxul de acesta din exterior trebuie doar sa.
 • fructe de păducel în unguente Artravel. – ajuta procesul de metabolism, care imbunatateste starea generala de sanatate, ajuta la locul de muncă mai bun sistem circulator, furnizarea de țesutul deteriorat cu sânge și substanțe nutritive, respectiv
 • alcool Formic este anti-inflamator. Chiar și strămoșii noștri utilizate pentru a trata articulații dureroase, introducându-le în grămada de furnici. Dar farmacologie modernă, având în vedere volumul producției de alcool, se produce prin procese de sinteză organică.
 • ulei

 • cuisoare, care este un remediu pentru dureri articulare – are proprietăți antivirale și antibacteriene și acțiunea este comparabilă cu cea a uleiurilor de conifere. reglementa foarte bună circulație a sângelui.
 • Mentol actioneaza ca un anestezic local ușoară și ca antiseptic și analgezic.
 • rădăcină Red are anti-edematos, antiinflamator, restauratoare și efect tonic.
 • Marsh cinquefoil. – are un agent pronunțat anti-edematos și anti-cancer
 • Licorice. – acționează ca vindecarea rănilor și anti-inflamator
 • Horsetail are diuretic, indeparteaza excesul de umiditate din articulații inflamate, facilitând un tratament suplimentar.
 • Chaga -. Prezența ei în balsamul Artravel datorită antialgice sale durere
 • boabe

 • Dogrose – fructe contin cantitati mari de vitamine B, care într-o anumită măsură, au o funcție de regenerare. Conține, de asemenea vitaminele E, P, C, K. Ele susțin corpul în ton bun. In plus, o varietate de minerale ajuta, de asemenea, organismul pentru a lupta impotriva bolii.
 • boabe de coacaze este un depozit de vitamine și minerale. De asemenea, are un efect antiviral destul de puternic. Iar atunci când boala articula are o cauză sub formă de virus, prezența sculei este justificată.

Aplicație

porțiune Diseased a îmbinării pentru a aplica gelul Artravel și frecat în piele, cu mișcări blânde până complet absorbit. Instrumentul nu este spălat în timpul tratamentului, acesta trebuie să se acumuleze în organism în timpul tratamentului.

Supliment este conceput pentru a acționa în două direcții:. Privind eliminarea procesului inflamator, pentru a îmbunătăți circulația sângelui și pentru a asigura pacienților substanțe terapeutice ale țesutului

Contraindicatii instrumentele sunt aproape acolo, ca orice supliment extern. Cu excepția cazului în care persoana nu poate fi intoleranta evident pentru orice componentă.

Înainte de a aplica sunt încurajați să testați pentru o reacție alergică. Se aplică o cantitate mică de Artravel îndoitura cotului și ud în timpul zilei.

Dacă nu se manifestă nici reacții adverse, puteți utiliza în condiții de siguranță.

Așa cum am ajutat instrumentul

Boala cronică a articulațiilor am și, desigur, fac tratament, dar acest supliment l-am cumpărat și de a folosi ca un tratament complet pentru și în perioadele dintre tratamentul principal. Ei bine, ajută atunci când este utilizat pentru perioade lungi de timp atunci când se lucrează în țară.

Ce vreau să spun cu privire la rezultatele: a. Foarte bine ameliorează durerea și inflamația, și un fior plăcut, în acest caz, este foarte răcoritoare și face durerea mai puțin vizibile

Vreau să dau sfaturi celor care au decis să cumpere remediu dureri articulare – uite cu atenție la ambalaj: ar trebui să fie curat, neted, fontul nu este neclară, și clar. Tubul fără deteriorări și defecte. Spun acest lucru faptul că în primul rând, este posibil să se cumpere un fals, și în al doilea rând -. Este sănătatea ta și organismul tau preferat, este necesar să fie atenți să-l

În cele din urmă am ajuns la concluzia că Artravel gel adecvat pentru menținerea sistemului osos în stare bună și literalmente toată lumea bolnavi și oameni sănătoși, fără a provoca nici un rău. Puteți să-l recomanda celor care prin natura activităților sale se confruntă cu activitate înaltă fizică și sportivi.

Sursa: https://obzornash.ru/ot-boli-v-sustavah-gel-artrovel/

Artravel – un instrument indispensabil pentru a articulațiilor și a coloanei vertebrale

Manșoane -. Cele mai vulnerabile la fața locului a aparatului locomotor al omului, care este supus unor anomalii și deformări datorate mai multe motive

cartilajelor constituie un fel articulare de amortizor, la o presiune de protejare a articulațiilor de la repornire, precum și garantarea alunecare ușoară a oasele împreună comune.

Artravel este o linie de produse concepute pentru a ajuta și de sprijin articulațiilor și cartilajele în funcționarea normală.

cartilaj articular, funcția, țesut conjunctiv este format aproape în întregime din matrice, la rândul său, această matrice extracelulară este de 91% din compușii cu masa moleculară înaltă, în medicina numit proteoglican. Puțini oameni știu ce importanța proteoglicanilor și ei sunt de fapt să mențină nivelul normal de hidratare a cartilajului articulației, asigură normalizarea căptușeli și funcțiile de lubrifiere a lichidului sinovial.

Linia suplimente de Artravel Shuster oferă un ajutor indispensabil pentru funcționarea normală a articulațiilor, deoarece toate instrumentele se bazează pe glucozamina. Glucozamina este unul dintre tipurile de protheoglicanov, a căror importanță este descrisă mai sus.

Orice boală a articulațiilor începe cu faptul că cartilagiu își pierde proprietățile de amortizare, prin îmbinarea este supusă unei sarcini și după un timp începe să se deformeze, sa diminuat treptat, iar apoi uzura articulației.

Prin urmare, este foarte important pentru a restabili nivelul de proteoglicani, în scopul de a restabili toate procesele metabolice necesare în țesutul conjunctiv.

Trebuie remarcat faptul că proteoglicanii contin cartilaj articular nu numai, dar, de asemenea, sunt elementele de legătură ale discurilor intervertebrale și ligamentele tendoane.

glucozamina, care este componenta principală a întregii linii de Artravel, face parte din farmaceutice diferite suplimente chondroprotectors.

Aceste suplimente au ca scop tratarea bolilor coloanei vertebrale, articulațiilor în cazul, când există patologie degenerativ-distrofice si modificari ale cartilajului.

Artravel: gel, balsam, cremă

Compania Schuster Artravel produce o linie de produse pentru menținerea funcționării normale a coloanei vertebrale și a articulațiilor, produce mai multe tipuri de remedii: balsam, gel, cremă. Fiecare dintre aceste suplimente diferă unul de altul și concepute pentru funcții specifice.

 1. Gel pentru imbinari de Artravel – pe baza conținutului ridicat de colagen si glucozamina. Colagenul menține nivelul apei în țesuturi și celule, menținerea elasticității țesuturilor conjunctive și elasticitatea lor. Glucozamina are mai multe efecte:
 2. OL>

 • provoacă o reînnoire a proceselor de regenerare a cartilajului;
 • hrănește articulației și țesutului conjunctiv;
 • este un substrat, care formează o matrice cartilaginoasă;
 • îmbunătățește mobilitatea articulațiilor;
 • conduce la procesele metabolice normale la nivelul articulațiilor și țesuturi determină sinteza proteoglicanilor cu colagen și acid hialuronic;
 • în cazul aplicării regulate a gelului glucozamina incetineste jos procesul de degenerare la nivelul articulațiilor și coloanei vertebrale și în țesuturile moi paravertebrale;
 • este o durere de eliberare, reliefuri inflamație;
 • îmbunătățește calitatea și producția de lichid sinovial.

alcool formic promovează penetrarea rapidă și maximă a componentelor utile ale gelului adanc in interior.

 1. Balsam Artravel – instrument realizat pe un extract de apă de materii prime organice vegetale. Compozitia balsamului nu include pe bază de alcool componente, coloranți, arome. Un balsam în cea mai mare parte constă din glucozamina, care normalizeaza toate funcțiile cartilajului articular. Datorită prezenței în balsamul plantelor medicinale, a Efectuează supliment următorul impact asupra organismului uman și a articulațiilor:
 2. OL>

 • aprovizioneaza organismul cu vitamina C;
 • îmbogățit cu macro și microelemente;
 • este o sursă de flavonoide si taninuri.

Pentru a menține sănătatea aparatului locomotor și componentele acestuia nu se poate face fără aceste substanțe nutritive care hrănesc cartilajului articular, coloanei vertebrale, ligament, tendon și discurile intervertebrale.

 1. Cream Schuster Artravel la rândul său, este proiectat pentru astfel de scopuri:
 2. OL>

 • pentru a contribui la restabilirea cartilajului;
 • previne procesele distructive la nivelul articulațiilor și coloanei vertebrale;
 • suspend îmbătrânire și uzură a articulațiilor;
 • Fluxuri nutritive necesare ale carcasei sinovial comune;
 • declanșează formarea de lichid sinovial și îmbunătățește calitatea;
 • îmbunătățește starea generală a oaselor;
 • articulații plumb mobilitate suficientă.

Artravel: compoziție

Toate linia de bani Schuster Artravel care vizează îmbunătățirea stării articulațiilor și a coloanei vertebrale, menținerea sănătății și funcționarea cartilajului. este posibilă din cauza un efect complex asupra tratamentul oricăror boli ale sistemului musculo-scheletic la Artravel linia de produse care conțin substanțe vegetale medicinale și cartilaje glucozamină.

Glucozamina este o componentă care contribuie la refacerea cartilajului afectat, reumplute lipsite nutrienți pentru formarea de astfel de țesuturi, ajută la stabilirea mobilitatii articulatiilor, previne dezvoltarea oricăror accidente degenerative în oase.

Plante medicinale conținute în suplimentele firma Schuster Artravel efectua următoarele funcții:

 1. au efecte anti-reumatice asupra sistemului musculo-scheletic al omului.
 2. Oprire orice proces inflamator.
 3. Elibereaza umflarea și dezvoltarea proceselor de regenerare in tesuturile cartilajului.
 4. Vitamine si flavonoide stabilesc procesele metabolice in oase.
 5. Rowan ajută la combaterea epuizare.
 6. Blackcurrant dă articulațiilor și oase vitamine, macro -. Minerale (. Fier, calciu, magneziu, etc)
 7. Chaga ajută la construirea sistemului nervos, afecteaza in mod favorabil sistemul imunitar.
 8. Rădăcinile goale de lemn dulce este util pentru recuperarea de stres si oboseala.
 9. Flavonoidele Horsetail purifica sangele, exercita un efect tonic.
 10. Rădăcina Hedysarum distruge bacteriile, este antispastic și vasele de sânge delată.
 11. OL>

  Artravel pentru a cumpăra

  Când alegeți un loc unde puteți cumpăra produsele de linie Schuster Artravel, ar trebui să acorde o atenție la autenticitatea produsului și prețul său. If pharmacies out of stock of this supplement, it is always possible to find gels, balms and cream Ortravel in online stores.

  In the Internet shop in the shortest time possible to issue the individual order, just a couple of clicks and the product will go at the delivery address with lightning speed.

  The online store offers the visitors to explore details of the proposed products of the company Schuster, to choose the most suitable and make the purchase, saving money to pay.

  The link to the official website of the manufacturer here:

  Reviews about Artravel

  Having studied the latest reviews on the supplements Artravel, you can draw the appropriate conclusions and have confidence in him.

  1. Osteochondrosis – o boala care nu permite să trăiască o viață plină de mai mulți ani. Foarte dificil de a găsi mijloace eficiente și eficace de a face față acestei boli. But gel Shuster of Artravel immediately gained my trust and respect. Multumit cu naturalețea supliment și efectele rapide după utilizare.
  2. Ca urmare a prejudiciului a fost deranjat de atacuri dureri de genunchi. According to the recommendations of the doctor has been bought gel Artravel, 2 weeks after regular use of the knee has ceased to suffer from pain. Acum, gelul este aplicat în prevenirea.
  3. dureri de spate si dureri de cap, pur și simplu nu a trăi până când casa nu a apărut suplimentul. simptome neplăcute de osteoartrita retras rapid, articulațiilor s-au îmbunătățit și acest lucru este vizibil. bandă neagră este terminat cu aplicarea gelului.
  4. For those who suffer from muscle pain balm Artravel just salvation. Surprised by the price of the supplement, despite the fact that beneficial effects on health were felt immediately after the first procedure.

About Ludovic
Lara Cucu Fox este un adolescent de 18 ani care se bucură de pictură, cărți de colorat pentru adulți și furat bomboane de la copii. El este prietenos și bun, dar poate fi și foarte violent și puțin plictisitor. Este român. El este în prezent la școală. Din punct de vedere fizic, Lara este în formă bună. Este foarte scurt cu piele palidă, păr negru și ochi căprui. A crescut într-un cartier din clasa de mijloc. El a fost crescut de mama sa, tatăl său a plecat atunci când era tânăr. Lara merge la Școala de la Springfield, unde subiecții preferați sunt P.E., biologia și știința sportivă. Îi iubește pe profesoara d-na Scott, dar îl urăște pe domnul King, ale cărui interese includ vorbind într-o voce foarte enervantă. El este în prezent într-o relație cu Anna Rhonda Hamilton. Anna este cu 13 ani mai în vârstă decât el și lucrează ca electrician. Cel mai bun prieten al lui Lara este un adolescent numit Alexis Williams. Ei au o prietenie foarte incendiară. De asemenea, el se blochează cu Kristen Rowe și Brooke Donnelly. Se bucură să citească împreună.

Ludovic

Lara Cucu Fox este un adolescent de 18 ani care se bucură de pictură, cărți de colorat pentru adulți și furat bomboane de la copii. El este prietenos și bun, dar poate fi și foarte violent și puțin plictisitor. Este român. El este în prezent la școală. Din punct de vedere fizic, Lara este în formă bună. Este foarte scurt cu piele palidă, păr negru și ochi căprui. A crescut într-un cartier din clasa de mijloc. El a fost crescut de mama sa, tatăl său a plecat atunci când era tânăr. Lara merge la Școala de la Springfield, unde subiecții preferați sunt P.E., biologia și știința sportivă. Îi iubește pe profesoara d-na Scott, dar îl urăște pe domnul King, ale cărui interese includ vorbind într-o voce foarte enervantă. El este în prezent într-o relație cu Anna Rhonda Hamilton. Anna este cu 13 ani mai în vârstă decât el și lucrează ca electrician. Cel mai bun prieten al lui Lara este un adolescent numit Alexis Williams. Ei au o prietenie foarte incendiară. De asemenea, el se blochează cu Kristen Rowe și Brooke Donnelly. Se bucură să citească împreună.