Neurosystem 7 pentru pierderea in greutate - site-ul oficial, cumpara acum, comentarii, pret
Sănătate

Neurosystem 7 pentru pierderea in greutate – site-ul oficial, cumpara acum, comentarii, pret

Cele șapte potire ale suplimentului Neurosystem 7 va ajuta la rezolvarea problemei excesului de greutate, dar puțini știu despre el. Excesul de greutate cu vârsta, câștigă milioane de oameni. Această problemă implică un număr foarte mare de boli, inclusiv celulită, scurtarea respirației, tulburări cardiovasculare. În lumea modernă de a face cu greutate corporală excesivă ajută la produs inovator Neurosystem-7, iar el o face foarte eficient.

In jurul acestui produs duc o dezbatere aprigă, dar editorii revistei obzoroff.info va ajuta să înțelegeți în mod obiectiv cât de util este și dacă să cumpere complexul pentru pierderea in greutate

Neurosystem 7. Compoziția acestei formulări permite să rezolve

problema asociata cu excesul de greutate, fără a pune prea mult efort și nu în urma dieta!

Producătorul suplimentului Neurosystem 7 căutat mult timp să se răspundă la întrebarea „Ce este excesul de greutate și de ce este dăunător?“ Conform statisticilor suplimentare de lire sterline fiecare 4 din 5 persoane din lume. Cu alte cuvinte, 80% dintre oameni în grade diferite, suferă de depuneri de grăsime care afectează în mod negativ bunăstarea și sănătatea. Rezultatul cercetării, greutate suplimentară crește următoarele grupe de risc:

 • diabet;
 • atac de cord si accident vascular cerebral;
 • infertilității;
 • preacurvie
 • varice;
 • boli ale tractului gastrointestinal și ale pancreasului;
 • nivelurile crescute ale colesterolului în sânge.

Multe persoane cu metabolism scăzut se poate obține până la 3 kg pe zi, nici măcar „sprijinindu-se“ pe alimente bogate in calorii. La doar câteva săptămâni după femei eșec hormonale transformate de la femei la slab la femei curbilinii. Desigur, în cazul în care organismul nu este în formă, el nu a fost acordând o atenție, ceea ce duce la suferință morală, crize nervoase, depresii.

Pentru a pierde in greutate la domiciliu aproape imposibil, să moară de foame – nu pentru a merge la sala de sport – lung si debilitante. Cele mai multe metode moderne de a scapa de kilogramele in plus poate dauna organismului, care rezultă în sănătate subminată, la întoarcere, care va fi foarte dificil. Cu toate acestea, utilizarea de supliment unic

Neurosystem 7, se poate uita despre problema excesului de greutate, fără a schimba ritmul normal al vieții.

În cazul în care pentru a cumpăra supliment Neurosystem 7

Puteți cumpăra complex Neurosystem 7, cu 50% reducere dacă achiziționați mai întâi acest produs pentru eșantion, care ajută la economisirea de bani noi utilizatori. Prețul de un flacon de …, livrarea acestui arzător de grăsime este, în orice număr în 1-2 zile de la comanda. În momentul în care suplimentul Neurosystem 7 nu se poate cumpăra în rețelele farmacie, magazine de vânzare cu amănuntul sau supermarket-uri.

Produsele sunt vândute în mod liber pe site-ul oficial al producătorului și comercianții cu amănuntul sale. flacoane de expediere pentru pierderea în greutate

sunt livrate la toate orașele din UE, Uzbekistan, Kazahstan, Ucraina, Kârgâzstan, Georgia și pe teritoriul Republicii Belarus. Plata mărfurilor este în e-mail, atunci când primiți pachetul cu acest produs.

Pe piața farmaceutică există sute de instrumente pentru pierderea în greutate (picături, ceaiuri, pastile, unguente, etc.), care promit pierderea rapidă în greutate într-o chestiune de zile. Multe dintre ele sunt ineficiente, iar unele sunt periculoase pentru sănătate. Pentru a nu cheltui bani și timp pierdut, ar trebui să ai încredere doar medicamente de încredere, a câștigat un feedback pozitiv de client. Această facilitate a devenit Neurosystem 7, prețul care este semnificativ mai mic decât majoritatea omologii concurente.

Lista de avantaje ale acestui supliment Neurosystem șapte incluse:

 • finalizarea tuturor studiilor clinice necesare;
 • aceeași eficacitate ca și pentru bărbați cât și pentru femei;
 • posibilitatea de a utiliza fondurile pentru diferite etape ale obezității;
 • obținerea de certificate de calitate și de siguranță pentru sănătatea umană.

Formula inițială care definește compoziția suplimentului Neurosystem 7 funcționează 24 de ore pe

zi, indiferent de activitatea pacientului. Cu alte cuvinte, puteți mânca, dormi, a face lucrurile obișnuite, mânca orice alimente, inclusiv făină, dulce, gras, iar suplimentul va funcționa.

La produsul a lucrat pentru sute de eminenți nutriționiști, chimiști, microbiologi, medici generale și de practici speciale. Formularea suplimentului „Neurosystem Seven“, a fost efectuat timp de 15 de ani, aducându-l la perfecțiune și de eliberare de pe piața farmacologică un instrument fundamental nouă, care depășește analogi.

Compoziția complexului Neurosystem 7 pentru pierderea în greutate

Componentele majore ale antrenament MMA Neurosystem 7 sunt: ​​

 • fenicul;
 • prebiotice;
 • Picolit crom;
 • Primrose ulei;
 • lamaie șofran.

Feniculul este o componentă unică în compoziția nanosistemy, permițându-i să rupă în jos depozite de grăsime în zonele cele mai problematice ale figurii. A scăpa de lipide are loc în talie, solduri, fese, și stomac. Probioticele se va normaliza microflorei normale a tractului gastro-intestinal, ceea ce duce la pacient care suferă de diaree, constipație, balonare. Crom picolinat elimină prompt de toxinele din corp, toxine, alte substanțe periculoase. ulei de Primrose luptă cu foamea, si lamaie șofran activeaza procesele metabolice din organism. Împreună, aceste componente descompun grasimi, eliberându-se astfel cantități enorme

de energie.

Pentru comentarii pacientii care au luat suplimentul Neurosystem 7, primele rezultate de pierdere în greutate au fost vizibile deja în 2-3 zile de aplicare. Cele mai multe dintre ele a remarcat o îmbunătățire semnificativă în domeniul sănătății, creșterea eficienței, a scăpa de simptome negative obezitate. Multe gestionate un curs de primire a acestor bani pentru a scăpa de 15 -. 20 kg de pierdere în greutate, deși experții menționează că numărul de masă ars în mod individual, în fiecare caz

Cum de a face complexe Neurosystem 7 pentru pierderea in greutate?

O fiolă conține 2,5 complex Neurosystem 7 ml soluție concepute pentru pierderea rapidă și sigură greutate. Înainte de utilizare trebuie diluat în 100 ml de apă. Suplimentul este luată înainte de mese de 1 ori pe zi. Perioada cursului terapeutic este determinat de profesioniștii prezenți și nu mai este de obicei mult de o lună. Înainte de a aplica ar trebui să afle despre alergia la principalele mijloace de componente, și, dacă este cazul, trebuie întreruptă.

Toți pacienții au utilizat suplimentul Neurosystem 7, a remarcat avantajele sale:

 • accesibilitate;
 • miros plăcut, gust;
 • ușurința de utilizare;
 • clar și instrucțiuni informative;
 • nu este nevoie pentru a viziona greutatea.

Pentru a îmbunătăți eficiența utilizării suplimentului Nerosistem 7, expertii recomanda-l combinarea cu exercitii fizice. Nu fi rău să fie excluse din dieta toate produsele nocive, deși utilizarea lor nu este un impact prea mare asupra pierderii in greutate. Singurul lucru care poate ajuta Neurosystem 7 este de a preveni formarea de colesterol în organism, din cauza persistenței în rația dulce, făină, grăsime. Deși această problemă se ocupă cu suplimentul Haldol cu ​​Amaranth, el luptă cu succes cu colesterol, dar citit în revizuirea suplimentului Holedol.

Cum NeuroSystem 7 7 în procesul de a pierde în greutate?

Producător NeroSistem 7 spune că formula secreta pentru a pierde in greutate „se topesc“ la 14 kg de grăsime corporală în primele 14 zile de admitere. Principalele componente ale Neurosystem mijloacelor 7 funcționează după cum urmează:

 • 1 aplicație zi a preparatului este de formare a corpului să scadă excesului de greutate;
 • Ziua 2 – pierderea poftei de mâncare, eliberarea de atacurile de foame;
 • Ziua 3 – “ardere” de grăsime în zonele problematice (coapse, piept, stomac);
 • Ziua 4 – excreția particulelor lipidice și nu pentru acumularea lor;
 • Ziua 5 – transformarea vine de proteine, grăsimi și carbohidrați în energie;
 • Ziua 6 – aducerea tonul tuturor organelor și sistemelor vitale ale organismului;
 • Ziua 7 -. Normalizarea microflorei intestinale, îmbunătățirea pielii

O atitudine critică față de aceste procese, argumentând că acesta este un alt truc de publicitate. Din păcate pentru sceptici, suplimente de testare independente Neurosystem 7 a confirmat validitatea declarațiilor producătorului, și recenzii pozitive arată doar că suplimentul funcționează în mod eficient asupra procesului de reducere a excesului de greutate! Editorial Board obzoroff.info această pierdere în greutate prin utilizarea măsură aprobate de către flacoane cu o compoziție unică, care este adaptat de oamenii de știință, împreună cu dieticians.

Reguli de pierdere în greutate: Cum de a pierde grăsime și cardio

In general, toate formula pierderea in greutate este format din doar câteva cuvinte: trebuie să-și petreacă mai multă energie decât primesc, iar acest lucru contribuie la completarea Neurosystem 7. Dar, după cum ați observat, probabil, în jurul acestor cuvinte a fost construit mult diferitelor sisteme de pierdere în greutate de la secret la cele mai avansate. Deși secret nu și nu. Deci, înapoi la formula. Toate calorii (și vine în noi de energie, de obicei, masurata in calorii) pe care le consumăm trebuie să fie prelucrate de către corpul nostru. Primul lucru pe care-l petrece pe propriile lor nevoi. Dacă după toate cerințele energetice actuale a admis, iar caloriile necheltuite încă rămas, el le-a ascuns în rezervă, fie sub formă de glicogen în mușchi și ficat sau ca grăsime știi unde, ca cantitatea de glicogen pe care le poate stoca foarte puțin , cel mai adesea excesul este stocat in celulele adipoase.

Cei care cred că caloriile necheltuite pot evapora din organism și se dizolvă în uitare, foarte greșit. Conform legii de conservare a energiei, energia nu apare de nicăieri și nu poate dispărea nicăieri. În cazul în care fluxul de intrare nu are suficientă energie pentru a furniza energie organismului, creierul trimite un semnal pentru a lua energie din rezervele lor: din nou, acest lucru este glicogenul din ficat si muschi si grasime știi unde. După cum puteți vedea, este foarte simplu. De aceea, oamenii de știință au dezvoltat un supliment pentru pierderea in greutate Neurosystem 7, care determină organismul să pierde în greutate, indiferent de tipul de activitate umană. Corpul „crede“ că stresul fizic este supus complex si incepe sa arda grasimi in timp ce conversia în energie necesară.

Pentru majoritatea oamenilor sursa de energie un aliment. Fiecare bucată de mâncare pe care le mânca și un SIP de o bautura care bea, are o anumită valoare calorică, adică, o anumită cantitate de energie necesară pentru procesarea de către organism.

Diferite alimente au conținut diferit caloric pe unitatea de greutate. Deci, burete tort cu cremă poate avea până la 400-500 de calorii la 100 de grame. greutate. Dar merele, de exemplu, au aproximativ 40-50 kcal pentru 100 grame de greutate. Asta este, puteți mânca 100 de grame de tort sau 100 de grame de mere și energia primită va diferi de până la 10 ori!

Să examinăm principalele modalități de consum de energie. Costul de a menține viața corpului: creierul, organele interne, menținerea temperaturii corpului, nutriție musculare. Aceasta este cantitatea de energie pentru a petrece corpul dumneavoastră dacă minți doar în jos și nu mișca. Costul de digestie. Da, pentru digestie si asimilare a alimentelor organismul cheltuiește, de asemenea, de energie și pentru diferite produse aceste cheltuieli vor fi diferite. Mai ușor de digerat grăsimi și carbohidrați. Pentru digestia lor durează 2-4% din conținutul caloric al acestor substanțe. Dar, în digestia proteinelor poate dura până la 20% din conținutul lor caloric. Costul de activitate fizică. Acesta este costul mișcării noastre, pentru a lucra muschii noastre.

Este clar că mai mult vă deplasați, cu atât mai mult angaja muschii, mai multă energie pe care consuma. În Internet există multe calculatoare care calculează consumul de calorii în funcție de sex, vârstă și gradul de activitate fizică. Pot găsi aceste calculatoare pe site-ul nostru Obzoroff.info și să calculeze consumul de energie sau pentru a citi un articol care conține un test de calorii de numărare.

Cum slăbire funcționează, în practică?

Ia femeia, ceea ce duce stilul de viață sedentar, în principal și mănâncă ca toți, adică produse, alimente prajite, chifle ceai, etc o femeie va petrece, de exemplu, 1800 de calorii pe zi, dar din cauza suficiente alimente nutritive pentru a consuma pe medie 2500 de calorii. Ce se întâmplă. Din cele 2.500 de calorii organismul este capabil să-și petreacă doar 1800 kcal. 700 kcal rămase, așa cum am spus, va merge la rezerva. În grăsime. Un kilogram de grasime contine aproximativ 7000-7500 kcal. Astfel, această femeie doar 10 zile în măsură să câștige până la 1 kg de grasime in exces. Din fericire, acest surplus de calorii este rar, astfel încât seturile de greutate ritm în practică ceva mai puțin.

Acum, să presupunem că această femeie a încetat să dețină figura ei și ea decide să scape de excesul de grasime. Se elimină din dieta alimente bogate in calorii: dulce și gras, și începe să meargă mai mult în timpul zilei, poate chiar să înceapă să se angajeze în puterea de formare. Asta este, se reduce numarul de calorii consumate (sa zicem, pana la 2000 kcal) și cheltuieli de creșteri de energie (spun până la 2300 kcal).

Acum, corpul are un deficit de 300 kcal, pe care el începe să acopere, ținând departe energia din celulele adipoase. In fiecare zi, 300 kcal. În acest scenariu, femeia va pierde 1 kg de grăsimi pe 7000/300 = 23 de zile. Într-un an, acesta va fi de aproximativ 16 kg de grăsime pură. Dacă cineva a oftat, dezamăgit: „Mica“, eu răspund, că despre rata naturală de pierdere în greutate, vom discuta într-un alt articol și suspin prea devreme. Aceasta a pierde in greutate vine supliment Neurosystem 7, care accelerează procesul descris anterior de ardere a grăsimilor în câteva ori!

Excepții – oameni care greutate nu pierde

Așa cum am promis, voi scrie despre oamenii care fac excepție de la regula generală specificată la începutul articolului. Acești oameni obține energie nu numai din alimente și, prin urmare, reducerea cantitatii de calorii consumate de alimente pentru a pierde în greutate care nu se potrivesc. Excepțiile includ două grupuri de oameni:

Cei care au învățat să folosească energia soarelui. Este vorba de oameni-plante care utilizarea clorofilei și pruneda (cu alte cuvinte, conceede). Cei care au în corpurile lor o sursă de energie care utilizează tehnologia de fuziune la rece controlate. Aceste persoane pot obține de grăsime, chiar dacă acestea mananca doar un morcov pe zi.

Unii obține chiar și de grăsime din apă. Despre astfel de cazuri, câteva rânduri. Cei care nu înțeleg ironia din această parte a articolului, aparent, au fost la una dintre aceste două grupuri. Acesta este, în principiu, acest articol este puțin probabil să ajute.

Sunt sigur că v-ați întâlnit oameni care au susținut că o zi mananca doar o bucată de pâine cu apă, dar încă mai continuă pentru a obține de grăsime. Adică, există o încălcare a regulii specificate la începutul articolului: consumul de energie este în mod clar mai mică decât este cheltuit, deoarece oamenii continuă să câștige în greutate sau greutate nu se poate pierde. Cum este posibil acest lucru? Este foarte simplu:. Ca regulă de echilibru caloric este întotdeauna corect, astfel încât motivul trebuie să fie căutată în om

În slăbire două probleme majore: subestimează caloriile si supraestimează activitatea fizica. Deci, dacă cineva spune într-o zi el mănâncă doar un sandwich și cafea în dimineața și un castron de salata de legume pentru masa de prânz, și în fiecare seară moare pe bandă rulantă de a nu pierde in greutate, nu se grăbesc să-l creadă – Verifică mai bine

Se poate întâmpla ca sandwich-ul de dimineață va fi tăiat de-a lungul pâine cu un strat de cârnați, brânză și maioneză, și cafea – cana mare de cappuccino (cu smântână și zahăr, desigur). Dining salata este bogat aromat cu unt și care a fost mai distractiv de a mesteca, va zakusyvat cartofi prăjiți. Ei bine, după – toate același tort de cappuccino (despre care această persoană, desigur, uita să spun, pentru că tortul a fost un Teeny). Despre Snacking în timpul zilei, probabil că nu recunosc, pentru că nu este o masă cu drepturi depline Da, unul dintre ei pur si simplu nu isi poate aminti ca să mestece pe tot parcursul zilei pentru mulți natural și rapid.

și se termină toată această mizerie alimente noapte excursie la frigider, despre care pur și simplu nu se poate spune. Și unii oameni chiar nu-mi amintesc – aceasta este o mare problemă și ea implicată în psihoterapeuți. Orice altceva este destul de expus de corecție.

Și ce cu „murind pe banda de alergare“? Din păcate, aici, de asemenea, poate fi foarte lumesc. Pentru unii, la o plimbare de 10 minute într-un ritm rapid de pe acest dispozitiv poate fi asemănător cu moarte, deoarece organismul nu este obișnuit (sau neobișnuiți) chiar de la astfel de sarcini. Și cât de multe calorii puteți arde în 10 minute?

Am arătat acum variante destul de extreme, care sunt rareori observate. Cu toate acestea, oamenii care subestimeze aportul de calorii si supraevalueaza activitatea fizica pe o scară ceva mai mică, apar foarte des. Și toate au o singura problema – nu pot pierde în greutate în ciuda tuturor eforturilor lor

.

Din fericire, există oameni care pierde în greutate cu succes, în timp ce nu te epuizante diete foame și în kilometri curse. Care este diferența dintre acești oameni și cei care nu reușesc să pierde în greutate? Prima utilizare corectă a regulii: cheltui mai mult decât consumă. Și asta e tot. Și pentru a cheltui mai multă energie decât consumă Chiar proiectat complex pentru pierderea in greutate Neurosystem 7, care vă permite să facă corpul tau „cred“ că suferă exerciții fizice grele.

Cum de a elimina excesul de grăsime

Nu conteaza din ce motive a apărut excesul de grăsime. Pentru a curăța nu este necesară pentru a cumpăra supliment Neurosystem 7, dar va trebui să urmați câteva reguli de bază.

 • În primul rând, o dieta adecvata. Nu există alimente care conțin amidon, dulci sau grase. Dacă obiectivul dvs. talie subțire, trebuie să te împinge, și să înceapă să mănânce în mod corespunzător.
 • În al doilea rând, obiceiuri proaste. Alcoolul, Fumatul – toate acestea afectează creșterea în greutate. Dacă doriți să vedeți în oglindă este o figură subțire, a scăpa de tot ceea ce împiedică.
 • A treia regulă pe care trebuie să bea o mulțime de apă. Aceasta afectează toate procesele din corpul nostru, inclusiv pentru pierderea in greutate. Încetinește sale deficit de jos metabolismul, și ca urmare, prelucrarea de grăsime în organism.
 • Următoare: un somn bun noapte. Lipsa efectului de somn asupra organismului negativ, încetinind și a compromite activitatea sa.
 • Și cel mai important – exercițiu. Daca nu esti norocos si ai câștigat încă kilogramele in plus in talie, apoi a scăpa de ele puteți doar prin combinarea toate recomandările de mai sus cu exerciții. Mai precis vom vorbi despre ele mai jos.

Cea mai frecventă greșeală cei care sunt doar incepand de a vizita sala de sport sau de a face la domiciliu că ei cred că dacă faci exercițiile pentru un grup de muschi, grasimea se va topi acolo. Acest lucru este fundamental greșit audiere că a apărut de nicăieri, a distrus motivația multor oameni. Așa cum se întâmplă – oamenii într-adevăr nu bine versat în domeniul sportului începe să facă exerciții de bază, de exemplu abdomene. Și, după o lună de exercitii fizice regulate, 30 de minute fiecare, se întreabă de ce nu sa schimbat nimic, iar resturile de grăsime în loc. Frustrat, lasă sportul și a reveni la vechiul mod de viață.

Asta nu se întâmplă, trebuie să ne amintim că doar exerciții pentru stomac nu va face mult bine. Desigur, acestea sunt necesare, dar numai atunci când corpul dvs. de conținut minim de grăsime. Nu contează ce mașina dvs., în cazul în care acesta este acoperit cu zăpadă.

Deci, primul lucru pe care trebuie să o facă la nivel local pentru a scăpa de grăsime în corp. Această resursă nu poate să dispară dintr-o zonă, și curățați poate fi cardio doar regulate.

antrenamente

Cardio sunt acele exerciții care sunt efectuate pentru o lungă perioadă de timp, însoțite de un ritm cardiac crescut. Adică, alergare, ciclism, schi, înot, etc.

Dacă doriți să obțineți o talie subțire, prima fază va fi arderea excesului de grăsime. În acest moment, nici măcar nu neapărat exercițiile, deși lecții pot și se potrivesc, permițându-i un pic, dar încă mai rapid pentru a obține rezultatul final. În timpul acestei faze trebuie să faci termen de zi cu zi, înot, etc, în general, tot ceea ce face acest lucru nu ca oamenii de grăsime. Numai în acest fel vei fi capabil de a scăpa de grăsime urât în ​​zona abdominală. Exercitarea ar trebui să fie de intensitate moderată, timp de aproximativ 30-60 de minute pe zi. Mai puțin timp pentru a executa are nici un sens.

Du-te direct la cardio, dedicat talie subțire. Acestea vor fi prezentate la rândul lor, dar mult mai bine ar fi să le folosească în conjuncție. Unele dintre ele vor fi greu pentru a satisface noul venit, astfel încât pe măsură ce avansezi, complica programul său:

 • Primul și în același timp, cel mai eficient exercițiu este vidul. Spre deosebire de alte exerciții, aceasta nu afecteaza in special muschii abdominali, dar este capabil de a face plat stomac și încordate. Acest exercitiu imbunatateste tonusul muscular, și după o lună de formare este capabil de a îmbunătăți aspectul general al taliei și a presei. Se efectuează după cum urmează: a stabilit un scaun cu un spate, rezema-l cu mâinile, și îndoiți un pic. Apoi, expiri tot aerul din plămâni, în timp ce maximul trage stomacul. Inspirati lent, măsurat. Când inhalați, trage burta chiar mai mult. Rămâneți în această poziție cât mai mult posibil. Acest exercițiu este bun, deoarece aceasta poate fi realizată oricând și oriunde. La locul de muncă, în timpul unei plimbări – o fac cât mai des posibil. Cu ceva timp după începerea claselor cu acest exercițiu, veți fi capabil de a menține mușchii stomacului în tensiune constantă.
 • Exercițiul scândură. De asemenea, este bine avand in vedere toti muschii abdominali, și ajută la reducerea volumului taliei. Există mai multe variante ale acestui exercițiu, se vor analiza cele mai populare.
 • Curea Classic. Pentru a începe, se află pe stomac. Să luăm cazul, punând-o pe antebraț. Oprește în picioare pe degetele de la picioare – corp ar trebui să formeze o linie dreaptă. SAG Inacceptabil în partea din spate sau în fese pierdut complet eficacitatea acestui exercițiu. În această poziție, încercați să stea câteva minute. Odată ce ați master bara clasic, puteți trece la variațiile sale. Este totul destul de simplu – esența acestui exercițiu este că aveți nevoie pentru a menține echilibrul corpului, folosind un număr mic de suporturi. Și cu atât mai puțin aceste suporturi vor fi, cu atât mai greu va fi să-l pună în aplicare. Adică să complice, încercați să ridice un braț sau picior, sau ambele braț și picior.
 • Ridicarea bazinului. Acesta este un bun exercițiu este de lucru la nivelul abdomenului inferior și mijlociu. Intinde-te pe spate, brațele de-a lungul corpului, la o distanță scurtă de corp, cu palmele pe podea. Apoi, ridica picioarele și să le îndoiți de la genunchi la un unghi de 90 de grade. Apoi, ridicați ușor corpul și fese sus. Ar trebui să simți exercitarea în mușchii abdominali. – nu conectați la acest spate de jos și picioarele
 • ridicare

 • simultană a brațelor și picioarelor. Acest exercițiu poate lucra prin toate secțiunile presei. Pentru a efectua minciuna pe spate, brațele întinse drept în sus, picioarele culcat direct pe podea. Pe expiratie, ridicați picioarele în sus în timp ce încerca să le atingă cu mâinile. La fel ca în cazul precedent, întreaga încărcătură, ar trebui să fie numai pe mușchii abdominali.
 • Răsucirea. exerciții abdominale de bază care pot întări mușchii abdominali și de a îmbunătăți aspectul abdomenului. Intinde-te pe spate, mâinile în spatele capului, picioarele îndoite de la genunchi. Nu încrucișați degetele atunci când executați. Pe expiratie, ridicați ușor corpul, și apoi încet coborâți-l pe poziția de pornire.

Pentru o eficiență maximă, trebuie să efectuați toate aceste exerciții în complex, care combina cu exercitii aerobice si dieta. În acest caz, după câteva luni, va fi capabil să te vadă talie subțire și frumos. De asemenea, nu uita de recomandările nutriționiștilor și produs nou En pentru pierderea in greutate Forme.

Astfel, fiole Neurosystem 7 vă permite să obțineți rapid scape de excesul de greutate, fără a schimba ritmul de viata si fara a schimba dieta de zi cu zi. Formula eficientă a fost creată de peste 15 de ani, este unic în lume, absolut sigur pentru sănătatea umană. Toate acestea sugerează că suplimentul NeroSistem 7 va ajuta la toata lumea care vrea să pierde în greutate rapid, indiferent de vârstă și sex.

Ludovic

Lara Cucu Fox este un adolescent de 18 ani care se bucură de pictură, cărți de colorat pentru adulți și furat bomboane de la copii. El este prietenos și bun, dar poate fi și foarte violent și puțin plictisitor. Este român. El este în prezent la școală. Din punct de vedere fizic, Lara este în formă bună. Este foarte scurt cu piele palidă, păr negru și ochi căprui. A crescut într-un cartier din clasa de mijloc. El a fost crescut de mama sa, tatăl său a plecat atunci când era tânăr. Lara merge la Școala de la Springfield, unde subiecții preferați sunt P.E., biologia și știința sportivă. Îi iubește pe profesoara d-na Scott, dar îl urăște pe domnul King, ale cărui interese includ vorbind într-o voce foarte enervantă. El este în prezent într-o relație cu Anna Rhonda Hamilton. Anna este cu 13 ani mai în vârstă decât el și lucrează ca electrician. Cel mai bun prieten al lui Lara este un adolescent numit Alexis Williams. Ei au o prietenie foarte incendiară. De asemenea, el se blochează cu Kristen Rowe și Brooke Donnelly. Se bucură să citească împreună.

S-ar putea să-ți placă și...