Sănătate și Tu

Provocative Gel – opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra, farmacie, este în valoare de ea?

Astăzi, multe cupluri se confruntă cu diverse probleme in viata sexuala. Nu orice femeie poate atinge orgasmul, chiar daca partenerul ei este unul iubit. De obicei, acest lucru nu se datorează faptului că omul nu a fost suficient de experimentat pentru acest lucru, precum și cu particularitățile fiziologice ale corpului feminin, de exemplu, sensibilitatea erogena tocit. Aici pot ajuta preparate speciale, dintre care unul este gel Prinderea.

Compozitie Provocative Gel

viata sexuala de calitate este foarte important. Aceasta face nu numai pentru satisfacția fizică și mentală de la sex, dar, de asemenea, ajută la consolidarea relației dintre un bărbat și o femeie, și, astfel, o armonie în viața de zi cu zi. În plus, absența prelungită de satisfacție la actul sexual duce la faptul că perechea pur și simplu refuză sexul, iar aceasta este plină de diferite probleme legate de sistemul de reproducere.

Prin urmare, un sistem eficient afrodiziac poate fi o adevărată viață de familie salvatoare. Gelul a fost elaborat cu participarea Andrologi profesionale și sexologi. Accentul principal este pe ingrediente naturale de origine vegetală, în timp ce aditivi sintetici sau chimici sunt complet absente.

In plus, pielea este înmuiată, care se realizează prin adăugarea la glicerina compoziției. Este important de menționat prezența acidului lactic, care stabilizează echilibrul acido-alcalin al vaginului.

Ca agent primar excitant folosit menta si cafeina. Aceste componente cauzează o ușoară iritație a membranelor mucoase, astfel încât acestea să devină mai sensibile. Inhibitor PDE5 este o enzima hialuronidaza, calitate protejează membranele mucoase de la daune, și, de asemenea, este un antiseptic natural care reduce semnificativ riscul de infectare. Acest punct asigură siguranța utilizării gelului, deoarece procesul de act sexual apariția de fisuri și alte leziuni minore sunt comune. Pentru a îmbunătăți potența cu ajutorul unor exerciții speciale.

gel actioneaza ca un Provocare pentru bărbați

Inițial, trebuie remarcat faptul că acest medicament nu afectează procesele fiziologice și hormonale alte care afectează funcția de reproducere și potența. Esența gel este că componentele sale active stimulează producția mai activă de hormoni care îmbunătățesc calitatea actului sexual. De asemenea, medicamentul are un efect direct asupra circulației sanguine locale. Navele care în penis extinde și acest lucru înseamnă că accesul de sânge pentru a le devine mai ușor. Acest lucru îmbunătățește și se extinde o erectie durabila.

Este cunoscut faptul că Provocare gel sex contribuie la o dezvoltare mai activă a următoarelor hormoni:

  • endorfină este cunoscut tuturor hormonul fericirii, ceea ce face atât bărbatul cât și femeia este garantat pentru a primi atât satisfacția fizică și morală de intimitate, iar la cel mai înalt nivel. Endorfinele sunt foarte importante pentru moment psihologic în viața sexuală, deoarece ajută să aducă un partener;
  • serotonină – această substanță este produsă ca bărbați și femei. Reprezentantul sexului puternic, promovează erectii mai lungi și combate în mod eficient ejaculare prematură – profesioniști solide pentru partenerul tau. În ceea ce pentru femei, serotonina ajută la atingerea mai rapidă și orgasm mai de durată;
  • dopamina – hormonul care elimină toate interdicțiile. Producția sa contribuie la apariția libertății psihologice. Cu alte cuvinte, partenerii încetează să mai fie rușine, dispar complexele cele mai stabile. Din acest motiv, multe cupluri incearca ceva complet nou în viața ei sexuală, și îmbunătățește semnificativ calitatea;
  • oxitocina – sprijinirea substanță biologic activă, care este combinat cu toate celelalte hormoni. Acțiunea sa este similară cu acțiunea dopaminei – ajută să se relaxeze, ceea ce face satisfacția de actul sexual va fi maximă

.

Astfel, efectul gelului, în primul rând, care vizează producția crescută de hormoni secundari care nu sunt femela principală sau substanțele active biologic de sex masculin. Prin urmare, orice impact negativ asupra echilibrului hormonal nr.

Metoda de aplicare Provocative Gel

Sfaturile are o aplicație foarte simplă. În conformitate cu instrucțiunile primite împreună cu medicamentul, gelul este aplicat pe penis curat, respectiv, va trebui să ia un duș înainte de acest eveniment. În continuare, o cantitate mică de cremă aplicate penisului și a capului său. Este necesar să frece substanța unei mișcări de masaj ușor să-l distribuie pe suprafața penisului. Pentru a facilita procedura, este de dorit ca ea a fost în stare flască.

În ciuda faptului că instrumentul este destinat pentru bărbați folosesc pentru femei. Medicamentul este lăsat să se pune pe organele genitale, atât la exterior cât și în interior. Pentru o mai mare varietate, puteți folosi o cremă pentru aplicare la o varietate de jucarii sexuale, contraceptive, etc.

Gelul începe să acționeze în câteva minute după înmuiere. Aceasta se manifestă în primul rând, senzație de sentimentul tot mai mare de căldură, care se raspandeste in jurul organ sexual. sentimente similare au fost experimentat și femeia, în cazul în care crema a fost aplicată pentru ea. crește în mod semnificativ libidoul. După aceea puteți trece direct la contactul sexual.

Efectele secundare și instrucțiuni speciale Provocative Gel

Un avantaj semnificativ al acestui instrument este că nu are de fapt contraindicații. Studiile clinice au aratat nici o influență a componentelor active ale gelului pe organele genitale, inclusiv interior, membranele mucoase, piele, etc. funcția sexuală și reproductivă nu se schimbă.

Trebuie amintit că există întotdeauna o șansă sunteți hipersensibil de organismul de anumite substanțe din compoziția preparatului. În acest caz, reacția la utilizarea acestuia va fi alergic, exprimată în principal în apariția leziunilor caracteristice pe piele. În acest caz, de utilizarea ulterioară a gelului trebuie abandonat imediat.

De asemenea, este important să ne amintim că nu este o provocare mijloc de protecție împotriva sarcinii nedorite. Același lucru se aplică diferitelor boli infecțioase care pot fi transmise în timpul intimității.

Un dezavantaj important al acestui medicament este prețul său foarte ridicat. Pe de altă parte, toți agenții farmacologici care vizează tratarea problemelor cu sistemul de reproducere, nu au nici mai puțin, și, în cele mai multe cazuri -. Și costul chiar mai mare

Ludovic

Lara Cucu Fox este un adolescent de 18 ani care se bucură de pictură, cărți de colorat pentru adulți și furat bomboane de la copii. El este prietenos și bun, dar poate fi și foarte violent și puțin plictisitor. Este român. El este în prezent la școală. Din punct de vedere fizic, Lara este în formă bună. Este foarte scurt cu piele palidă, păr negru și ochi căprui. A crescut într-un cartier din clasa de mijloc. El a fost crescut de mama sa, tatăl său a plecat atunci când era tânăr. Lara merge la Școala de la Springfield, unde subiecții preferați sunt P.E., biologia și știința sportivă. Îi iubește pe profesoara d-na Scott, dar îl urăște pe domnul King, ale cărui interese includ vorbind într-o voce foarte enervantă. El este în prezent într-o relație cu Anna Rhonda Hamilton. Anna este cu 13 ani mai în vârstă decât el și lucrează ca electrician. Cel mai bun prieten al lui Lara este un adolescent numit Alexis Williams. Ei au o prietenie foarte incendiară. De asemenea, el se blochează cu Kristen Rowe și Brooke Donnelly. Se bucură să citească împreună.

S-ar putea să-ți placă și...