Uniderm - opinii, comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra
Frumusete

Uniderm – opinii, comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Unguent Uniderm numit în bolile inflamatorii ale pielii. Aceasta

ajută să facă față cu roșeață, mâncărime, erupție cutanată.

Uniderm – efect unguent

Cream (unguent) Uniderm – medicament farmacologic din grupul de glucocorticosteroizi (GCS) pentru utilizare locală. unguent hormonali, aplicat de către medic, puse în aplicare în conformitate cu rețeta. Compoziția este reprezentată de 1 mg de mometazona (mometazona furoat), și următoarele componente suplimentare:

Instrumentul este realizat în tuburi de 15 și 30 g, prețul de 15 g de 230 …. Cel puțin în piață puteți găsi lotiune sub acelasi brand, care este utilizat pentru a trata scalpul.

Ca și alți corticosteroizi, mometazona ajută producerea de proteine ​​specifice care inhibă producerea de lipokortinov și acid arahidonic. Acestea din urmă contribuie la selectarea noilor porțiuni ale mediatorilor de inflamație (leucotriene, prostaglandine). Dacă reduce alocarea în sânge a acestor substanțe la răspunsul inflamator local dispare, simptomele scad inflamația. Aplicarea locală a absorbției sistemice este minimă, nu mai mult de 0,5% din substanța activă. mometazona sânge detectat după 6-8 ore de la aplicare.

Indicații și contraindicații Uniderm

Medicamentul are o varietate de indicatii, acesta poate fi utilizat la copii și adulți cu orice dermatoze ale pielii sunt supuse la corticosteroizi terapie. Acestea includ diverse patologii inflamatorii cu natura alergică și autoimune. La copii unguent ajută Underm de la dermatita atopica (neurodermatita), care se găsește într-un număr mare de copii. Medicamentul poate fi utilizat pentru a diateze, erupție cutanată alergică ca răspuns la alergeni:

curs lung de Uniderm prescrise pentru psoriazis, această formă a bolii în cap este cel mai bine tratate cu loțiune. De asemenea, utilizarea curs prezentat în lupus eritematos sistemic sub forma (discoidea) piele. Pentru a reduce mâncărime, puteți aplica unguent hormonal împotriva mușcăturilor de insecte -. Viespi, albine, țânțari

De asemenea, indicațiile sunt dermatita de mâncărime, lichen plan, pitiriazisul rozat, forme cronice de licheni, dermatita seboreică. Contraindicații la tratament, este important să se ia în considerare un număr de ele prin reducerea răspunsului imun este exacerbare a bolii. Acestea includ:

Este interzis să fie tratate cu unguent pentru dermatită periorală, hipersensibilitate la componentele unguentului, reacțiile la introducerea vaccinului. În timpul sarcinii și alăptării este permisă numai o aplicație o singură dată pe zone mici ale pielii, terapia pe termen lung este interzisă. Limita de vârstă este de 6 luni de la vârsta de Uniderm prescris la copii.

Instrucțiuni de utilizare

Instrumentul este utilizat numai în exterior. Acesta servește ca o terapie simptomatică și nu exclude în continuare influența cauzele patologiei (de exemplu, acțiunea de alergeni). Zona afectată cu un strat subțire de cremă, numărul de aplicații o dată / zi. Durata de eficacitate. Nu se recomandă utilizarea corticosteroizi mai mult de 10-14 de zile, în caz contrar este posibil „sindromul unui ricoșeu“ (roseata si inflamatie a crescut pielii). Psoriazis, tratament lupus este posibil în termen de câteva luni, dar numai sub supravegherea unui medic.

La cerere lung

în doze mari, există riscul de efecte sistemice. Supradozaj pot apărea aceste semne:

Este eliminarea treptată a Uniderm este executată în tratamentul simptomatic paralel, echilibrului electrolitic corectat. Cu mare grijă terapia pe fata – riscul de absorbție sistemică de mai sus. De asemenea, este necesară prudență în cazul în care se tratează o boală de piele se aplică în locurile în care există falduri naturale ale pielii. Nu se recomandă să se aplice Uniderm pe zone întinse sub pansamente ocluzive. La copii rata nu trebuie să depășească 5 zile, doza minimă.

Efecte secundare Uniderm

In timpul terapiei corticosteroizii locale dezvolta adesea efecte secundare. Poate provoca uscarea, erupții cutanate, iritație, mâncărime, senzație care sunt simptome de intoleranță, reacții alergice la unguent de ardere.

Abuzul pe fata se poate dezvolta foliculita -. Inflamația foliculilor piloși

Ca efect secundar, există riscul de dezvoltare a acneei, a proceselor atrofice și macerarea pielii la copii este adesea o căldură înțepător. Unii oameni au pielea stretching – striuri, apare dermatita periorala

.

Cum de a înlocui omologii Uniderm

Există analogi ai unguentului structura Uniderm, care conțin, de asemenea, mometazona și alte unguente din grupul de corticosteroizi:

droguri Compozitie Pret, RUB Furoat mometasona 210 Elokom-furoat, acidul salicilic 380 Momet-Mometazonă, acidul salicilic Furoatul Silcare 510 150 170 Akriderm Betametazonă Hidrocortizon Hidrocortizon 70

Informații despre interacțiunea și influența reciprocă Underme și alcoolul nu sunt reprezentate. Unguentul este prescris concomitent cu mijloace anti-inflamatorii și antibacteriene ale funcționării externe, sa observat eficienta de reducere. Dar, anticoagulante și corticosteroizi, împreună nu este recomandată – crește riscul de sângerare și alte efecte secundare ale anticoagulantelor

.

Ludovic

Lara Cucu Fox este un adolescent de 18 ani care se bucură de pictură, cărți de colorat pentru adulți și furat bomboane de la copii. El este prietenos și bun, dar poate fi și foarte violent și puțin plictisitor. Este român. El este în prezent la școală. Din punct de vedere fizic, Lara este în formă bună. Este foarte scurt cu piele palidă, păr negru și ochi căprui. A crescut într-un cartier din clasa de mijloc. El a fost crescut de mama sa, tatăl său a plecat atunci când era tânăr. Lara merge la Școala de la Springfield, unde subiecții preferați sunt P.E., biologia și știința sportivă. Îi iubește pe profesoara d-na Scott, dar îl urăște pe domnul King, ale cărui interese includ vorbind într-o voce foarte enervantă. El este în prezent într-o relație cu Anna Rhonda Hamilton. Anna este cu 13 ani mai în vârstă decât el și lucrează ca electrician. Cel mai bun prieten al lui Lara este un adolescent numit Alexis Williams. Ei au o prietenie foarte incendiară. De asemenea, el se blochează cu Kristen Rowe și Brooke Donnelly. Se bucură să citească împreună.

S-ar putea să-ți placă și...