Valgorect - opinii și preț, cumpara acum, în cazul în care pentru a cumpăra
Frumusete

Valgorect – opinii și preț, cumpara acum, în cazul în care pentru a cumpăra

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Astăzi comentariul meu

este despre „Valgorect“, care ajută să facă față cu problema cunoscut – valgus a degetului mare. Cum și de ce se va prezenta crema de ajutor? Fie că într-adevăr ajută la os? Asta vreau să-ți spun.

Un pic despre modul în care am aflat că am “de asemenea, în secta”

Recent am întâlnit aceeași problemă ca și „os pe deget de la picior mare“. Și mai surprinzător, până la un moment dat am cumva chiar nu știu că am foarte osul. Nu, serios. Imaginează-ți trăit atât de mulți ani și nu au știut.

Ideea a fost comentariul de la un prieten care a fost „norocos“ pentru a vedea picioarele goale. „Și tu, os pe jos?“, Chiar ca și cum cu bucurie, ea a întrebat, „durere?“. I-am răspuns că nu am fost în agonie și se uită la picioarele lui. Mi se părea că am avut întotdeauna această oprire. Mai mult decât atât, nu m-am gândit la faptul că picioarele mele au ceva în neregulă. Probabil pentru că nu am simțit absolut nici o durere și disconfort. Și da, a purtat pantofi diferite. – scăzut, cu toc înalt, platformă și alte

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Dar în zadar întrebă ea.

Pentru ca un pic mai târziu, într-adevăr am început să chinuiască picioare. Ea a avut aceste oase, mai ales după ce poarta tocuri inalte sau o plimbare lungă. La început a fost destul de suportabil, picioare a fost suficient de odihnă. Dar, cu timpul durerea a crescut numai, picioarele au început să dureri supărător în zona degetului mare, chiar și după retragerea pantofului.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Așa că am întâlnit cu deformare valgus a degetului mare. Em>

Apoi, există această publicitate peste tot intermitent cu titularii de degetul mare, dar pentru un motiv oarecare am fost în nici o grabă să le cumpere.

Ei bine, după un alt atac de durere, eu încă mers la farmacie. Am farmacist sfătuiți să încerce unguent „Valgustuse (Bone)“. (Și despre Corectori și fixatori degetele a spus un secret că este mai ieftin să comande din China, diferența în ele nu.)

I, desigur, cumparat unguent și a început să-l folosească.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Despre crema pentru picioare “Valgorect” EM>

Unguentul ma costa 1900 Tg / EM> Ca și, nu este deosebit de ieftin pentru un astfel de cutie de cremă mică – 15 ml , dar nu ridicol scump. Producator -. Europa

Ambalare, așa cum m-am gândit, ciudat: nestandarte forma (pentru upakovochki formă cu balsam de buze), cu imaginea, să zicem, cutest picioare, cu sigilii și promisiuni pictate:

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Eu încă mai cred destul de sensibil, și așa că am dat seama imediat că pentru a spera la o reducere a oaselor și a deviației lor este o prostie. Fără o intervenție chirurgicală este imposibil! Contam doar pe durere, pe care am fost în cauză.

Crema este într-un borcan mic

cilindric, care se închide foarte strâns. Crema inițial nu a fost dozată la refuz, dar capacul a fost acoperit în continuare conținut. Nu este de mirare crema în ambalajul rămas.

Culoarea cremei este galben pal, iar mirosul este oarecum amintește de „stea“. Consistența nu este suficient de gros, un pic de lichid și nu foarte plăcut.

Partea aspect a fost, de asemenea, interesant – are o mulțime de componente utile, cum ar fi uleiuri, extracte, dar principalele proprietati de vindecare, așa cum am înțeles, are o bilă medicală. Compoziția și toate informațiile necesare prezentate pe partea din spate a ambalajului:

Și acum trece la cea mai importantă parte a analizei mele, adică rezultate.

Application, sentimentele mele și rezultatul Valgorect

➤ Pentru mine, am decis ca crema „Valgorect“ Am aplicat numai noaptea. Sunt pătate-l pe osul piciorului și zona din jurul acesteia.

➤ Nu disconfort din crema, cum ar fi mâncărime, senzație de arsură, nr. Crema este bine pisate si foarte repede absorbit în piele.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

➤ Șosete pe picioare nu m-am purtat, dar la început, după aplicarea cremei am înfășurat picioarele cu un bandaj elastic, în locul în care osul. Fără a fanatism, desigur, nu strans, astfel încât să nu perturbe circulația. Cu toate acestea, nici un folos din ea am văzut-o și mai târziu anulat.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

➤ Rezultatul, din fericire, nu a fost mult timp în vin. Instant crema de relief „Valgorect“ aduce, dar după o zi am simțit că durerea este într-adevăr redusă. Am folosit crema în fiecare zi și a simțit o ușurare reală. Această durere sâcâitoare în cele din urmă a încetat să pătrundă picioarele. Rezultatul este cumulativ, ci pentru totdeauna de această problemă cu această cremă pentru a scăpa de. La urma urmei, apoi din nou am pus pe un frumos, dar nu și util pentru picioare pantofi, încărcați din nou picioarele și oasele încep să vă reaminti. Și atunci eu sunt recunoscător pentru această cremă.

➤ Apropo, viteza de curgere a cremei este destul de mare. – prima mea sticla este încă nu sa terminat, în ciuda faptului că este atât de mic

Și totuși, acum chiar și atunci când am purta tocuri, oasele mele sunt aproape ca nu au experimentat durerea sălbatică pe care am avut înainte. Și, desigur, am devenit mai atenți la alegerea de pantofi pentru a încerca să excludă, prin urmare, cauza acestor inconveniente. Bunions pe degetul mare nu a dispărut, dar mă bucur că nu sunt îngrijorați și nu doare. Deci, crema „Valgorect“ Cred că este într-adevăr merită, deși la început că e cam greu de crezut.

Concluzie Valgorect EM>

Dacă aș recomanda o crema de picior „Valgorect“? Desigur, Da.

Dar! Pentru a evalua efectul asupra osului degetului mare ar trebui să fie în mod rezonabil – crema „Valgorect“ nu te va salva de la os și nu îndreptați degetul , chiar ar trebui să nu conta! Acțiunea sa este îndreptată spre eliminarea durere și disconfort în timp ce poartă pantofi. Din moment ce-mi aceasta crema a ajutat la depășirea durerii, am meritat până degetul mare.

Vă mulțumesc pentru atenție! Em>

Ludovic

Lara Cucu Fox este un adolescent de 18 ani care se bucură de pictură, cărți de colorat pentru adulți și furat bomboane de la copii. El este prietenos și bun, dar poate fi și foarte violent și puțin plictisitor. Este român. El este în prezent la școală. Din punct de vedere fizic, Lara este în formă bună. Este foarte scurt cu piele palidă, păr negru și ochi căprui. A crescut într-un cartier din clasa de mijloc. El a fost crescut de mama sa, tatăl său a plecat atunci când era tânăr. Lara merge la Școala de la Springfield, unde subiecții preferați sunt P.E., biologia și știința sportivă. Îi iubește pe profesoara d-na Scott, dar îl urăște pe domnul King, ale cărui interese includ vorbind într-o voce foarte enervantă. El este în prezent într-o relație cu Anna Rhonda Hamilton. Anna este cu 13 ani mai în vârstă decât el și lucrează ca electrician. Cel mai bun prieten al lui Lara este un adolescent numit Alexis Williams. Ei au o prietenie foarte incendiară. De asemenea, el se blochează cu Kristen Rowe și Brooke Donnelly. Se bucură să citească împreună.

S-ar putea să-ți placă și...