Sănătate

Vitaelife Pharma Vitamin D3 – cum funcționează, opinii, preț

& nbsp;

Lipsa de calciferol în copilărie duce la rahitism state, de vârstă mijlocie oameni simt slăbiciune și dureri în organism, în vârstă duce la osteoporoza. „Sunny“ vitamina D3 necesare pentru oase puternice, dinți și sânge. Cand o deficienta de vitamina creste riscul de boli infecțioase, cardiovasculare și neurologice.

Care este utilizarea de vitamina D3 pentru copii și adulți

Molecule colecalciferol, care provin din alimente si sintetizat prin pielea datorită radiațiilor ultraviolete ale soarelui. Cu cât este mai uzuală denumirea substanței – vitamina D3. Altele calciferol, de exemplu, ergocalciferol (D2), au proprietăți farmacologice similare.

De ce avem nevoie de vitamina D3: H4>
 • pentru a preveni aparitia cariilor dentare, osteoporoza, rahitism, deficit imun;
 • îmbunătățind absorbția și metabolismul calciului, fosfați;
 • normalizarea conținutului de minerale din oase și dinți.

Fără calciferol organismul nu este capabil să absoarbă în mod corespunzător de calciu și fosfor. Ca urmare, modificarea unei funcții. De exemplu, în cazul în care lipsa de calciu este deranjat de coagulare a sângelui. Macronutrienți necesare pentru rezistența osoasă, permeabilitatea membranelor celulare, transmiterea impulsurilor nervoase.

Necesarul zilnic

Vitamine care intră în organism cu alimente, nu este suficient. Endocrinologi au demonstrat că, în anumite perioade ale vieții calciferol consumate în cantități crescute. Este nevoie de mai multa vitamina D3 pentru creștere intensivă, boli infecțioase, leziuni la nivelul pielii.

Activitatea calciferol măsurată în unități internaționale, care pot fi transformate în unități de masă. De exemplu, 1 UI = 0,025 ug colecalciferol. 1 pg de vitamina D3 corespunde la 40 UI.

Cerințe minime zilnice și doza maximă sigură de vitamina D3 (UI / zi): H4>
 • Sugari 0-6 luni. – de la 400 la 1000
 • Sugari 6-12 luni -. De la 400 la 1500
 • Copii 1-3 ani -. 600-2500
 • Copii 3-8 ani -. 6-300
 • Copii 8-17 ani -. 6-400
 • Adulți 18-70 ani -. De la 600 la 4000
 • În timpul sarcinii și alăptării -. 6-400
 • Peste 70 de ani – 800-4000

.

Dacă merge pe zile insorite, pielea este suficient de vitamina D3. Sugarii, persoanele în vârstă, reprezentanți ai multor profesii, puțini sunt pe stradă, rareori lăsat fără haine în soare. Nevoile organismului în calciferol pot fi compensate de suplimente de vitamine și de nutriție adecvată

Citiți mai multe on’attuale.EN:. Sirop Clenbuterol: modul de utilizare pentru copii, compoziția și analogi ai medicamentului bronhodilatator

Ce alimente contin mai multe D3: H4>
 • ficat de cod;
 • caviar negru
 • ulei de pește;
 • gras pește de mare;
 • untul;
 • gălbenuș de ou;
 • lapte de capră.

Dieta obișnuită a locuitorilor din Europa nu conține cantitatea necesară de D2 și D3. Cercetatorii au descoperit ca calciferol deficit de 50-90% la copii și adulți. Experții au numit principalul motiv este aportul alimentar scăzut și formarea inadecvată a colecalciferol în piele.

Simptomele de deficit și de lipsa de vitamina D3 în organism

Creșterea consumului și afectarea absorbției de calciferol duce la un deficit de substanțe biologic active. În primul rând deficit D3 nu se manifestă, deoarece organismul are abilitati compensatorii. În viitor, a încălcat absorbția și metabolismul calciului, schimba functionarea sistemului imunitar si cursul procesului inflamator.

Primele semne de deficit: H4>
 • dureri în genunchi și șold articulațiilor;
 • frecventă boală infecțioasă;
 • oboseală cronică;
 • depresie sezonieră;
 • dureri musculare.

Când organismul pierde D3 hypovitaminosis sau vitamina gasit in produsele alimentare, dar nu este digerat. În cazul în care nivelul de calciu din plasma este redus, apoi lipsa de kompensiruet în detrimentul „spălarea“ din oasele scheletului. Hypo – sau avitaminoza duc la osteomalacie si osteoporoza, nervos si boli cardiovasculare

.

De ce prescrie vitamina D3

Tratamentul este efectuat la osteomalacie calciferol, care apar pe fondul unor tulburări metabolice de calciu si fosfor, traume și imobilizare prelungită. Medicamentele cu vitamina D3 este indicat pentru prevenirea pacienților hipovitaminoză din grupurile cu risc crescut care suferă de sindrom de malabsorbtie (malabsorbtie), inflamația cronică a intestinului subțire, ciroza ficatului.

Vitamina D3 luată în: H4>
 • fracturi cu formarea lenta a calus;
 • pierderea de calciu ( “spălarea” a oaselor si a dintilor);
 • osteopatie metabolice (boala oaselor);
 • osteoporoza de diferite origini;
 • rahitism și rahitism stare;
 • dureri musculare, spazmofilii;
 • gipocalziemicescoe tetanie;
 • psoriazis simplu, vitiligo;
 • deficit de vitamina D;
 • osteomalacie.

Vitamina D3 pentru copii este prescris pentru prevenirea rahitismului și condiții similare. Deficitul de calciferol se manifestă la sugarii cu închiderea tardivă a fontanela, pierderea musculaturii scheletice. Alterarea mineralizării osoase, ca urmare, acestea sunt deformate.

D3 Administrarea profilactică este esențială pentru copii și adulți cu malnutriție, dieta vegetariana, expunerea la soare inadecvate, și lipsa activității fizice. Femeile vitamina D3 este administrat după 45-50 de ani pentru prevenirea osteoporozei, menopauza severă. Aportul suplimentar de calciferol la maturitate previne fragilitatea oaselor, sprijina sistemul imunitar

Citiți mai multe on’attuale.EN: Hemlock – proprietăți terapeutice și contraindicații ale plantelor.

Care este diferența de vitamina D și D3

Calciferolul este un complex de 5 steroid a substanțelor de acțiune fiziologică asemănătoare. Vitamina D nu există ca un compus chimic individuale, în contrast cu fiecare grup reprezentativ. Conform studiilor 90% din rezervele de vitamina D în organism se datorează formării sale în piele atunci când sunt iluminate de soare. Doar 10% provine din alimente.

Doze mai mari de calciferol utilizate la tratamentul medicamentos. Complexe de vitamine-minerale și suplimente alimentare sunt prescrise scopuri preventive. Originea vitaminei D nu afectează participarea la metabolismul. Mult mai frecvent pentru prevenirea si tratamentul colecalciferol (colecalciferol).

Produce o substanta din lanolină, care este extras în timpul spălării de lână de oaie. Mai întâi curățate de materii prime, secreta 7-dehidrocolesterolului, iradiat cu lumina ultravioleta. D2 obține atunci când același tratament ergosterolului sintetizat din fungi sau licheni.

Cum de a lua capsule de vitamina D3 pentru copii și adulți

Medicamentul este sub formă de soluție tablete, capsule, ulei sau apă masticabile. Calciferolul sunt substanțe liposolubile, soluție, astfel uleioasă injectabilă și ingestie este considerată a fi cea mai bună opțiune.

capsule Calciu-D3-MIK poate lua și copii peste 12 ani și adulții-2-3 bucăți de două ori pe zi, cu alimente. Pentru a preveni bolile cauzate de lipsa de vitamina D, prescris un curs de 1 luna. Tratamentul osteoporozei a fost efectuat timp de 3 luni.

Vitamina D3 pentru copii de vârstă fragedă este mai bine să utilizați sub formă de picături de recepție în interior. Doza minimă a da maximul de vară și de iarnă. Administrarea profilactică la copii continua primii 2 ani de viață.

soluție Oil Vigantol numește la termen newborn 1 picătură, prematur – 2 picături pe zi. În rahitismul, doza este crescută la 2-8 picături pe zi. admitere de rutină pentru adulți și copii – 1 sau 2 picături / zi, sindromul malabsorbției – de la 5 la 8 picături în osteomalacia – de la 2 la 8 picături, pentru osteoporoză. – de la 2 până la 5 picături

Aquaderm numește nou-născuți 4 săptămâni pe bază de 1-2 picături pe zi, cu rahitism – de la 2 până la 10 picături / zi, în funcție de gravitatea, gravidă 1 picătură o zi în timpul menopauzei – 1 sau 2 picaturi / zi, cu 1 lingura de lichid. . Aceeași doză recomandată de către producători în instrucțiunile de utilizare soluție Aqua Complivit D3

Citiți mai multe on’attuale.EN: Fasole: beneficii și dăunează sănătății

Aplicarea sarcinii și alăptării

colecalciferol pe scara posibilelor riscuri pentru făt utilizat în Statele Unite, face parte din categoria C. Acest lucru înseamnă că studiile relevante nu au fost efectuate, cu toate acestea, utilizarea în timpul sarcinii poate fi justificată de beneficiul potențial mama cu efecte negative evidente asupra fătului.

Medicamentul este prescris femeilor gravide în doze mici. Supradozajul pe termen lung poate provoca hipersensibilitate fetale la vitamina D3 și alte consecințe nedorite.

Este stabilit că colecalciferol trece în laptele matern în cazul femeii care alăptează ia remediul în doze mai mari decât cele recomandate de mai multe ori. În timpul vitamina D3 hrănirea copilului ar trebui să fie potabilă în dozele minime necesare pentru a preveni o supradoză în copilul.

Cercetările moderne au arătat efectele benefice ale vitaminei D3 asupra sistemului reproductiv al femeilor. Colecalciferol util în tulburările menstruale, sindromul ovarelor polichistice, pregătirea pentru concepție, FIV.

Interacțiunea cu alte medicamente

antiacidele – Gastal, Gastracid, Maalox – cu o utilizare prelungită sau la doze mari au un efect opus la calciferol. Sărurile de aluminiu în compoziția medicamentelor de la arsuri la stomac poate perturba mineralizării osoase.

Absorbția colecalciferol reduce medicamente anticonvulsivante, rifampicină antibiotic, colestiramina, utilizate pentru prevenirea aterosclerozei și mâncărimi ale pielii, cu obstrucție a tractului biliar. Vitamina D3 poate spori efectele toxice ale glicozidelor cardiace.

Contraindicatii si efecte secundare

Colecalciferol nu trebuie utilizată când creșterea concentrației de calciu în sânge și urină, precum și formarea de pietre de calciu (pietre la rinichi). Este interzis să luați D3 cu hipersensibilitate la substanța activă sau alt ingredient al picături / tablete. Contraindicațiile insuficienta renala, sarcoidoza.

Efecte secundare adesea cauzate de alergie la vitamina D3, hipercalcemie și / sau hipercalciurie. Există slăbiciune, dureri de cap, dureri musculare si articulare, greață, iritabilitate. Administrarea cronică și supradoze pot provoca vărsături, tulburări de ritm cardiac. Preocupat despre sete severă, creșterea formării de urină. În viitor, există condiții pentru formarea de pietre la rinichi, nephrocalcinosis.

Rețineți că colecalciferol face parte din complexe cu multivitamine. recepția simultană a mai multor preparate care conțin vitamina D3 poate duce la hipercalcemie. În absența simptomelor de deficit de D3, luați doza minimă de droguri, sau se limitează la includerea în dieta de alimente bogate in vitamine.

Ludovic

Lara Cucu Fox este un adolescent de 18 ani care se bucură de pictură, cărți de colorat pentru adulți și furat bomboane de la copii. El este prietenos și bun, dar poate fi și foarte violent și puțin plictisitor. Este român. El este în prezent la școală. Din punct de vedere fizic, Lara este în formă bună. Este foarte scurt cu piele palidă, păr negru și ochi căprui. A crescut într-un cartier din clasa de mijloc. El a fost crescut de mama sa, tatăl său a plecat atunci când era tânăr. Lara merge la Școala de la Springfield, unde subiecții preferați sunt P.E., biologia și știința sportivă. Îi iubește pe profesoara d-na Scott, dar îl urăște pe domnul King, ale cărui interese includ vorbind într-o voce foarte enervantă. El este în prezent într-o relație cu Anna Rhonda Hamilton. Anna este cu 13 ani mai în vârstă decât el și lucrează ca electrician. Cel mai bun prieten al lui Lara este un adolescent numit Alexis Williams. Ei au o prietenie foarte incendiară. De asemenea, el se blochează cu Kristen Rowe și Brooke Donnelly. Se bucură să citească împreună.

S-ar putea să-ți placă și...